Kaza Sonrası Tır Lastiğini Değiştirmek İçin Kriko Kullanırken Yaşanan Olayda Sürücü Hayatını Kaybetti
Kaza sonrası tır lastiğini değiştirmek için kriko kullanılan olayda sürücü hayatını kaybetti. Güvenlik önlemleri ve trajik sonuçlar üzerine bilinçlendirme.
Karadeniz bölgesine yakın olmayan bir bölgede, Mardin’in Kızıltepe ilçesinde geçen trajik olayda, patlayan lastiği değiştirmeye çalışan sürücü, tırının altına kriko kayması sonucu sıkıştı. Olay, Eşme Mahallesi kırsalında meydana geldi ve çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine 112 Acil Sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri bölgeye yönlendirildi.
Sıkıştığı yerden ekipler tarafından çıkarılan Hamza Gümüş, olay yerine gelen ilk müdahalenin ardından Kızıltepe Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Buradan Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen Gümüş, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Söz konusu savunulan durumun ardından güvenlik ve sağlık birimleri olayla ilgili incelemelerini sürdürmektedir.
Not: Olayla ilgili bilgi kaynakları arasında AA – Halil İbrahim Sincar ile Haberler.com yer almakta olup, gelişmeler kamuoyu ile paylaşılmıştır.