DOLAR 32,5657
EURO 34,7157
ALTIN 2.488,97
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

GAÜ geleneksel 1 Mayıs pikniği gerçekleşti

04.05.2018
A+
A-

Geleneksel 1 Mayıs pikniğinde konuşan GAÜ Kurucu Rektörü Serhat Akpınar, “Değerli ailem geçtiğimiz hafta iki tane acı kaybımız oldu sevgili hocamız Dr. Ali Fuat Atalay’ı kaybettik, bir de gencecik öğrencimiz olan Furkan Kılıç elim kaza sonucunda hayatını kaybetti. Onları da burada sizlerin huzurun da rahmetle anıyoruz. Yaşam öyle bir şey ki hiç durmuyor. Muhakkak bir yer de bir yerimizle akıp gidiyor. Biz de onun için bugün, daha birçok yaşamsal süreçleri izlemek üzere bir araya gelmiş bulunuyoruz. Bugün aramızda ayrıca bizi yalnız bırakmayan ve bizimle bu anı paylaşan KAÜ ve hocalarımız, üst yetkililerimiz de buradalar” dedi.

“Alın terimizle, tırnaklarımızla ve hepimizin gücüyle geldiğimiz bir noktadayız” 

GAÜ ve KAÜ olarak bugün burada doku olarak bulunuyor olsak da bugünlere nasıl geldiğimizi en doğru bilen sizlersiniz. Ben sizlerin huzurunda tüm ailemize, emekleriniz karşılığında bugünleri yaşamak olmaktan ve 50. Yılın hayalini kurarken o geleceği bir şekilde planlarken aslında tüm gücü de kendi içimizden bizlerden aldığımızın da farkında olan bir birey olarak. Sizleri ve bizi kutluyorum. Güzel bir 1 Mayıs, bahar günü kutluyorum. Emekleriniz için alın teriniz için ayrı ayrı hepinizi kucaklıyorum. Hepinize güzel bir gelecek diliyorum” dedi.

Prof.Dr. Kutsal Öztürk 1 Mayıs İşçi Bayramını kutladı

GAÜ Rektörü Prof. Dr. Kutsal Öztürk GAÜ ailesinin 1 Mayıs İşçi Bayramını kutlarken ayrıca bu hafta vefat eden Sağlık Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Ali Fuat Atalay ve Trafik kazası sonucu vefat eden GAÜ Öğrencisi Furkan Kılıç’ı kaybetmenin acısını paylaştı. Öztürk, “Çok değerli GAÜ ve KAÜ ailemiz, bugün emekçiler işçi bayramını kutluyoruz ama geçen hafta benim çok değerli öğretim üyem ve Sağlık Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Ali Fuat Atalay’ı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim. Yine 2 gün önce iç mimarlık bölümümüzün çok sevilen öğrencisi Furkan Kılıç’ı da kaybettik. Onlara Allah’tan rahmet diliyorum. Ailelerine de sabır diliyorum. Onları bugün aramızda hissedelim. Ben belki görmeyebilirim ama hayalini kuruyorum. GAÜ 50’inci yıla çok önemle ve başarıyla ulaşacağımıza da inanıyorum” dedi.

1 Mayıs pikniğine GAÜ akademik ve idari personeli, fakülte dekanları, bölüm başkanları ve GAÜ çalışanları katıldı.
 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.