DOLAR 32,2852
EURO 34,7954
ALTIN 2.401,86
BIST 10.258,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 16°C

Game Of Thrones karakterleri için şaşırtıcı iddia!

09.08.2018
A+
A-

HBO tarafından uluslararası ödüllere aday gösterilen Game Of Thrones 7. Sezon final bölümü, son sahnelerinde birçok sır perdesini aralamadan sonlanmıştı.

Game Of Thrones karakterleri öldü mü sorusu en çok sorulan sorulardan biri halini aldı. Bugün senaryodan sızdırılan bir kesitle karakterlerin ölmediği bilgisi ortaya çıktı.

Viserion karakterinin Ak Gezenler safına geçmesiyle birlikte yıktığı duvar sahnesiyle, Ak Gezenler Westeros kıtasına girmeyi başarmıştı. Tüm bu yaşanan Game Of Thrones duvar yıkılması macerası esnasında, mevzu bahis iki karakter Beric ve Tormund sahnede yer alıyorlardı.

Bu şekilde sonlanan Game Of Thrones sezon finali, iki karakterin de ölen karakterler listesine dahil olacağı yönünde ip uçları barındırıyordu.

Game of Thrones hayranlarını kahreden açıklama!

Game of Thrones bölümleri hakkında yapılan yeni bir açıklama, diziyi bekleyen hayranları çok üzecek. HBO’dan Casey Bloys Game of Thrones 8. Sezon için önemli açıklamalarda bulundu!

Habersiz ölümlerle tanınan dizi, sızdırılan senaryo içerisinde yer alan bir cümleyle sevenlerine müjdeyi verdi. Senaryoda ikilinin yaşamak uğuruna kaçarak uzaklaştıkları ve sinematik bir Game Of Thrones sahnesi sunulduğu yazıyor.

Umuyoruz ki, diziyi sevenler arasında böylesi büyük bir etkiye yol açan iki karakter Game Of Thrones 8. sezonda da ekranlarda olur.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.