DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 16°C

Galaxy Tab S7 ekranı hayal kırıklığına uğratabilir Samsung Galaxy Tab S7 ekranı için ortaya çıkan yeni haberler birçok kullanıcıyı üzebilir. Samsung’un…

27.07.2020
A+
A-

S-Pen kalemi ile donatılan bu tablet, 11 inç büyüklüğünde olan bir ekrana ev sahipliği yapıyor. Parmak izi okuyucusunun yer almadığı bu cihazda 120 Hz ekran tazeleme özelliği bulunuyor.

5 Ağustos 2020 tarihinde düzenlenmesi beklenen Samsung Unpacked isimli etkinlik, şimdiye kadar dile getirilen söylentilerin doğru olup olmadığını ortaya çıkaracak. Güney Koreli firma, iPad modellerini sollamak istiyor.

Bünyesinde 5G teknolojisini barındıran Galaxy Tab S7, 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı gibi standart özellikler ile karşımıza çıkacak. Ayrıca bu tabletin Galaxy Note 20 modelinin bulunduğu tanıtım etkinliğinde yer alacağı ifade edildi.

Galaxy Tab S7 Plus’ta bulunan Super AMOLED ekran ne yazık ki bu modelde bulunmayacak gibi duruyor. Samsung’a yakın olan birçok kaynak, bu modelin LCD bir ekran ile piyasaya sürüleceğini söylüyor.

Plus modelinin ekran büyüklüğü 12.4 inç olacak. Bu tabletlere hayat veren işlemcinin çekirdek mimarisi şu şekilde: 1 adet 2.84 GHz hızında çalıştırılan Kryo 585, 3 adet 2.40 GHz hızında çalıştırılan Kryo 585 ve 4 adet 1.8 GHz hızında çalıştırılan ve düşük güç tüketimine odaklanan Kryo 585.

Bu tabletler hakkında ortaya atılan bilgilerin doğru olup olmadığını görmemize çok az kaldı. Yeni amiral gemisi tabletler için neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı ve görüşlerinizi yazmanızı bekliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.