DOLAR 32,3702
EURO 34,7254
ALTIN 2.392,78
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Galaxy S9 yeni renk seçeneği ile çok konuşulacak!

26.11.2018
A+
A-

Çin ve Güney Kore’nin ardından Galaxy S9 için buz mavisi renk seçeneğinin Avrupa’daki kullanıcılara sunulacağı ortaya çıktı. Önümüzdeki ay itibariyle Samsung’un bu ilk çift renkli akıllı telefonu Almanya’da raflarda olacak.

Başlangıç fiyatı ise Galaxy S9 için 849 Euro, Galaxy S9 Plus için 949 Euro olarak belirlendi. Buz mavisi Galaxy S9, Çin ve Güney Kore’de 128 GB, Avrupa’da ise 64 GB dahili depolama alanı ile satışa sunulacak.

Samsung’un değişen trendler ile yeni renk seçeneklerini telefonlarına entegre etmesi ve yeni teknolojileri çok daha hızlı kullanıcılara sunmaya başlaması akıllı telefon sektöründe heyecanı her geçen gün artırıyor. Özellikle 2019 yılının birbirinden ilginç ekran tasarımları ile oldukça hareketli geçmesi bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.