DOLAR 32,3373
EURO 34,7963
ALTIN 2.389,24
BIST 10.227,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

iPhone SE Plus yakın zamanda karşımıza çıkabilir iPhone SE 2020 modelini yakın vakit önce karşımıza çıkartmıştı. Yeni iPhone’un tadı damaklardayken iPhone…

19.04.2020
A+
A-

Sızıntılardan da bildiğimiz kadarıyla aynı özellikler ile karşımıza meydana çıkan yeni iPhone SE, kullanıcıları ikiye ayırmaya yetmişti. Bunun yanına muhakkak en yakın tarihte karşımıza iPhone 12 çıkacak ve bu telefon için gündeme birçok akış düşecek.

gerçi her şeyin ötesinde istikrarlı ve uygun tahminleri ile karşımıza meydana çıkan Jon Prosser, Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla iPhone SE 2020 serüveninin burada bitmediğini gösteriyor.

Should have some iPhone SE Plus news for you soon. ?

— Jon Prosser (@jon_prosser) April 18, 2020

Prosser, yaptığı paylaşımla iPhone SE Plus için bilgiler ortaya çıkabileceğini müjdeliyor. iPhone 8‘in gelişmiş versiyonu olarak karşımıza meydana çıkan yeni iPhone için beklentiler yeniden yükseliyor.

Bildiğiniz gibi iPhone SE 2020, 4.7 inç LCD bir ekran ile geldi. Yeni iPhone SE 2020, iPhone 11 serisinde de gördüğümüz A13 Bionic işlemci kadar destekleniyor. Bunların yanına yine de telefonun beklentileri karşılamadığını ve tenkit oklarının hedefi haline geldiğini anlatmak muhtemel.

Şirket iPhone SE Plus’ı piyasaya sürmeye karar verirse, iPhone SE’deki tek kamerayla karşılaştırıldığında çift kamera kurulumuna sahip olacağı söyleniyor. Ekran tarafında ise keza 4.7 inçten 5.5 inç’e yükseltileceği tahmin ediliyor.

Bakalım iPhone SE Plus’ta hangi özellikler yer alacak süre içinde göreceğiz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.