DOLAR 32,5009
EURO 34,7558
ALTIN 2.491,41
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 19°C

Galaxy S9 reklamı iPhone 6’yı fena taşlıyor!

17.05.2018
A+
A-

Samsung tarafından yayınlanan yeni reklam videosu Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus modellerinin süper hızlı olduğuna dikkat çekerken, iPhone 6 modelini ise aşırı derecede hantal şekilde resmediyor. Öte yandan, 2018 Samsung ile 2014 iPhone modellerinin kıyaslanması konusunun oldukça tuhaf olduğunu belirtmeden geçemeyeceğiz.

Şirketin karılaştırma için neden iPhone 8, iPhone 8 Plus veya iPhone X seçmediği merak konusu. Kısacası reklamda, iPhone 6 performans kaybı aşırı şekilde abartılmış durumda.

Genç bir kadının uçak yolculuğu ile başlayan hikayesinde telefonun sürekli donması, uygulamaları geç açması ve su alması gibi durumlar yaşanıyor. En sonunda dayanamayan kadın bir Apple Store’a kendisini atıyor ve kendisine telefonunu bir üst modele geçirmesi öneriliyor. Reklamın sonunda ise karakterimizin bir iPhone değil de Galaxy modeline geçerek rahata erdiğini görüyoruz.

Samsung’un reklamları ile daha önce iPhone X ekran çıkıntısına ve kulaklık girişi dönüştürücü aksesuarına da göndermeler yapmış olduğunu hatırlatalım.

Apple, iPhone modellerini neden yavaşlatıyor?

Ortaya atılan eski iPhone modellerinin Apple tarafından kasıtlı bir şekilde yavaşlatıldığı iddiası doğrulandı. Bizde iPhone yavaşlama olayını inceledik.

Hatırlayacağınız üzere iOS 11 güncellemesi sonrasında iPhone 6 cihazların aşırı yavaşlamasından dolayı kullanıcılardan gelen şikayetler sonrasında Apple, iPhone 6 batarya değişimi programı ile bunu telafi etme gitmişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.