DOLAR 32,2033
EURO 34,7961
ALTIN 2.418,71
BIST 10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 19°C
Çar 19°C
Per 21°C
Cum 23°C

Galaxy S9 nasıl bir bataryaya sahip olacak?

16.01.2018
A+
A-

Sızdırılan kutunun üzerinde yer almayan batarya kapasitesi hakkında ilk bilgilerden birisi, telekomünikasyon düzenleyicisi ANATEL tarafından paylaşıldı. Bu kapsamda Galaxy S9 modelinin 3000 mAh Galaxy S9 Plus modelinin ise 3500 mAh kapasiteli bataryaya sahip olduğu ortaya çıktı.

Şaşırtıcı olan nokta ise, bu değerlerin Galaxy  S8 serisi ile aynı olması. Bu kapsamda Samsung’un pil kapasitesinde herhangi bir değişiklik yapmasa da, yeni işlemciler ile daha iyi bir pil performansı sunmayı planladığını söylememiz yanlış olamayacaktır.

Bunun yanı sıra Galaxy S9’un pili, Quick Charge 4 teknolojisi sayesinde 15 dakika gibi kısa bir sürede yüzde 50 oranında doldurulabilecek.

Böylece kullanıcılara büyük bir avantaj sunulurken, Avrupa’da ve ülkemizde satılacak olan Galaxy S9’lara güç veren Exynos 9810 işlemci, Galaxy S8+‘in işlemcisine kıyasla yüzde 15 enerji tasarrufu sunuyor.

Galaxy S9 işlemcisi Exynos 9810 tanıtıldı!

Galaxy S9 işlemcisi Exynos 9810 resmi olarak tanıtıldı. Henüz işlemciyle ilgili detaylar sınırlı olsa da özellikle LTE modem konusunda geliştirmeler var.

Ayrıca, 4000 mAh kapasiteli bataryaya sahip olması beklenilen Samsung Galaxy S9 Active modelinin yılın ilerleyen aylarında tanıtılacağını belirtmek isteriz. Ancak, bu model ülkemizde resmi olarak satılmayacak.

:: Galaxy S9 bataryası hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.