DOLAR 32,2551
EURO 34,7869
ALTIN 2.439,10
BIST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 20°C

Galaxy S9, chatbot desteğine kavuşuyor!

02.05.2018
A+
A-

Yayınlanan raporda, mesajlar uygulamasının otomatik bir botla iletişim kurmanızı sağlayan yeni bir yapısı olduğu görülüyor. Artık mesajlar uygulaması, bir uçuşa ait bilgileri veya en son haberleri almanıza yardımcı olan Facebook Messenger tarzı yeni bir sisteme geçiyor.

Sistemin işleyişi gördüğümüz kadarıyla diğer chatbot yapılarından pek fazla bir farklılık içermiyor.

Bir XDA(XDA-Developers) üyesi, haber kaynağı olan “CNN” chatbot ile konuşmayı başardı. Ayrıca bununla ilgili ekran görüntüsü de paylaşıldı. Ona günlük haberleri sorabiliyor, son dakika haberleri isteyebiliyorsunuz.

Ancak bu özellikler şimdiye kadar sadece Galaxy S9’un AT&T versiyonu ile çalışıyor. Diğer cihazların ise kısa süre sonra yeni özellikleri destekleyeceğini düşünüyoruz.

Chatbot özelliği birçok farklı yazılımda gelişmeye devam ederken Samsung’un bununla ilgili ne gibi yenilikler sunacağını merak ediyoruz.

:: Sizce Samsung, chatbot ile kullanıcılarına iyi bir deneyim sunabilecek mi?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.