DOLAR 32,3612
EURO 34,7842
ALTIN 2.400,49
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Galaxy S8’e Note 9 özellikleri geldi!

18.09.2018
A+
A-

Galaxy S8 yeni güvenlik güncellemesi ile birlikte önemli  kamera özellikleri de kullanıcılara sunulmaya başlandı.

Galaxy S9 ve S9 modelleri ile kullanıcılara sunulan Super Slow Motion ve AR Emojis özelliği artık Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus modellerinde de kullanılabilecek.

Yeni Samsung Galaxy serisi mi geliyor?

11 Ekim’de gerçekleşecek olan yeni Samsung etkinliğinde tanıtılacak telefonlar belli olmaya başladı. Yeni bir bilgiye göre, Galaxy J serisi sonlandırılıyor, yerine Galaxy M serisi geliyor.

Yeni yayınlanan güncelleme Samsung’un bir önceki amiral gemisi telefonunun kamerasına iki önemli yeniliği de beraberinde getirdi. Samsung, geçtiğimiz saatlerde Galaxy S8 kullanıcıları için yeni bir güncelleme yayınlandı.

Yayınlanan güncelleme ile birlikte Note 9 ve Galaxy S9’da yer alan AR Emoji ve Super Ağır Çekim video kaydı özelliği Galaxy S8 kullanıcılarına sunuldu.

Yaklaşık olarak 553 MB boyutundaki güncelleme sayesinde, S8 kamerası önemli özelliklere kavuştu. Yeni güncelleme her ne kadar S8 kamerasını daha iddialı bir konuma getirmiş olsa da, ciddi performans iyileştirmeleri de ön plana çıkıyor.

Yeni güncellemeyi, Ayarlar> yazılım güncelleme>güncellemeleri manuel indir aşamalarını izleyerek indirebilirsiniz. Yeni sistem güncellemesinin kademe kademe S8 kullanıcılarına sunulduğunu da belirtmekte fayda var. Ayrıca Galaxy  S8 için önümüzdeki günlerde Android Pie güncellemesinin yayınlanacağını da hatırlatalım.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.