DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Paz 22°C
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 22°C

Galaxy S20 özellikleri, S10 ve Note 10’da!

25.03.2020
A+
A-

Bütün özellikler arasında Single Take (Tek çekim),  yapay zekadan gücünü alması, bir sürü fotoğrafın 10sn içinde çekilmesine imkan vermesi ve size bunların arasından en iyisini önermesi sebebiyle öne çıkanlardan biri.

Samsung Galaxy A31 tanıtıldı! 5000 mAh batarya

Samsung geçtiğimiz yıl baştan aşağı yenilediği Galaxy A serisini yeni modeller ile donatmaya devam ediyor. Samsung Galaxy A31 özellikleri resmiyet kazanırken, Galaxy A31 fiyatı henüz açıklanmadı.

Ayrıca iki telefon da Night Mode ve Night Hyperlapse özelliğine sahip olacak. Böylece düşük ışıkta bile daha iyi fotoğraflar çekilebilir.

Custom Filtre özelliği de fotoğraf çekmeyi ve paylaşmayı seven herkes için, kendi filtrelerini yaratma imkanı sağlayacak. Standart filtreler yerine renklerini, tonlarını ve doygunluğu sizin seçeceğiniz filtreleri kaydedip sonra tekrar kullanabilirsiniz.

Samsung Galaxy S10

Video çekenler için ise, Pro Video modu, yeni güncelleme ile kullanılabilir olacak. ISO, enstantane ve pozlama ayarları üzerinde daha ince ayarlar yapmaya olanağı sağlanacak. Ek olarak, ön kamera 4K/60fps video çekebilecek.

Bu özellikleri kullanıp yarattığınız fotoğraf ve videoları ise Quick Share üzerinden paylaşabilirsiniz.

One UI 2.1 güncellemesi iki model için de Mart ayından itibaren kullanılabilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.