DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Galaxy S10’un önemli bir özelliği doğrulandı!

05.12.2018
A+
A-

ShiftDelete.Net olarak yerinden takip ettiğimiz Snapdragon Teknolojiler Zirvesi’nden detaylar gelmeye devam ediyor. Söz konusu etkinlik sırasında Snapdragon 855 işlemcisi ile gelecek olan telefonlar hakkında da önemli detaylar paylaşıldı.

Snapdragon 855 5G desteğiyle duyuruldu!

Qualcomm Summit etkinliğinde Snadpragon 855 üst seviye işlemci tanıtıldı. İşte 5G desteği ve 4. nesil yapay zeka ünitesi ile dikkat çeken Snapdragon 855 özellikleri ve tüm detayları!

Paylaşılan detaylara göre Snapdragon 855 işlemcisiyle birlikte kullanıcılara sunulacak olan ekrandan parmak izi okuyucu da 2019 amiral gemilerindeki yerini alacağı müjdelendi.

Böylece Snapdragon 855 işlemcisi ile birlikte piyasaya sunulacak olan ilk amiral gemilerinden biri olan Galaxy S10 ekrana gömülü parmak izi ile geleceği kesinleşmiş oldu.

Hawaii‘deki etkinlik sırasında bildiğiniz üzere, ekrandan parmak izi okuma konusunda da geliştirmelere sahip olan işlemci ile birlikte Qualcomm 3D Sonic Sensor dünyada bir ilk olarak lanse edildi.

Bu yeni sensör ile birlikte parmağınızın 3 boyutlu bir görüntüsü oluşturulacak ve piyasada kullanılan sensörlerin aksine parmağınız ıslansa veya kirlense bile sensör görevini yerine getirebilecek.

Samsung’un 5G destekli telefonu görüntülendi!

Samsung 5G üzerindeki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yaşanılan gelişme ile birlikte Samsung’un 5G destekli akıllı telefonu, Qualcomm’un etkinliği sırasında canlı olarak görüntülendi!

2019 yılında birçok amiral gemi modelinde karşımıza çıkacak olan Qualcomm’un yeni üst seviye işlemcisi hakkındaki detaylar, etkinliğin ilerleyen günlerinde duyurulacağını da belirtelim. Hawaii‘deki etkinlik hakkında yaşanılan tüm gelişmeleri ShiftDelete.Net üzerinden takip edebilirsiniz.

Kesinleşen özellikler!

– Ekran: Ekrana gömülü kamera tasarımına imkan tanıyacak olan Infinity -O ekran paneli
– Güvenlik: Ekrandan ultrasonik parmak izi tarayıcı
– Arka Kamera: Üçlü arka kamera kurulumu
– Ön Kamera: Ekrana gömülü çift ön kamera kurulu

Samsung, Apple ve Huawei rekabetinde son durum!

Galaxy S10 özellikleri nasıl olacak?

Pazara göre Qualcomm’un Snapdragon 855 ve Samsung’un Exynos 9820 işlemcisiyle satışa sunulacak olan modelde 12 GB RAM ve 1 TB hafıza seçeneklerinin olabileceği iddia ediliyor. Ancak bu konuda kesin bir bilgi mevcut değil.

16, 16 ve 13 Megapiksel çözünürlüğündeki arka kameralara 8 ve 5 Megapiksellik ön kameraların eşlik edeceği modelde 3700 mAh batarya konumlandırılacak. Samsung’un yeni amiral gemi modellerini 6 Şubat 2019 tarihinde MWC 2019 kapsamında resmiyete kavuşturması ve fiyatının ise yaklaşık 1000 dolar seviyesinde olması bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.