DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Paz 22°C
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 22°C

Galaxy S10, RAM ve depolama alanı ile rekor kıracak!

26.11.2018
A+
A-

Zira, dünyanın 12 GB RAM‘e sahip olan ilk akıllı telefonu olacak olan 5G destekli Galaxy S10 modelinin, 1 TB dahili depolama alanı ile geleceği belirtiliyor. Aynı zamanda bu cihazın 6.7 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olması bekleniyor.

Daha önce paylaşılan raporlarda, bu cihazın SM-G75FC model numarasına sahip olduğu ve 512 GB depolama alanı ile geleceği belirtiliyordu. Bu nedenle 5G destekli Galaxy S10’un depolama kapasitesi henüz netlik kazanmış değil.

Bunların yanı sıra telefonun arka kısmında dört kamera yer aldığı iddia ediliyor. İşlemci ve diğer donanımların ise standart Galaxy S10 ile aynı olması bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.