DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 19°C

Galaxy S10 Plus kamerası ile çığır açacak!

06.07.2018
A+
A-

En büyük ekranlı Samsung akıllı telefon modelinin yine Galaxy S10 Plus adıyla piyasaya sürülmesi bekleniyor ancak şirketin Beyond2 kod adlı bir model de geliştirmekte olduğu da biliniyor. Bu cihazın 12 Megapiksel ana kamerayı kullanacağı ve Galaxy S9 serisi ile birlikte sunulmaya başlanılan değişken diyafram karakteristiklerini sunacağı söyleniyor. Bu sayede kullanıcıların ışık koşullarına bağlı olarak f/1.5 ve f/2.4 diyafram arasında geçiş yapması mümkün hale geliyor.

Bu ana kameraya eşlik edecek geniş açı lens hakkındaki yeni detaylar ise memnun edici. Buna göre şirket akıllı telefonunda yeni 16 Megapiksel geniş açı sensör kullanacak. Bu lensin 123 derece açı ve f/1.9 diyafram sunacağı da detaylardan. Bu sensör için otomatik odaklanma ya da optik görüntü stabilizasyonu desteği ise sunulmayacak. Telefoto lensin ise 13 Megapiksel sensör ve f/2.4 diyafram ile geleceği söylenirken, sunulacak optik yakınlaştırma seviyesi konusunda herhangi bir bilgi verilmiyor.

Galaxy S10 akıllı telefonlardan serisi için bir ilk!

Samsung, 2015 yılından bu yana ilk kez 3 farklı model ile karşımıza çıkacak gibi gözüküyor. Peki, Galaxy S10 serisi 3 farklı akıllı telefonun birbirinden farklılıkları neler olacak?

Beyond0 ve Beyond1 kod adlı daha küçük modellerin ise çift kamera kurulumu ile geleceğine kesin gözüyle bakılıyor. Bu cihazlarda ise ikincil geniş açı lense yer verilirken, telefoto lens büyük modele saklanacak.

Samsung Galaxy S10 serisi hakkında tüm detaylar içinse Şubat 2019 tarihini beklememiz gerekiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.