DOLAR 32,1945
EURO 34,9721
ALTIN 2.513,79
BIST 10.961,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 22°C
Per 23°C
Cum 23°C
Cts 22°C

2020 yılında Xbox One S hala alınır mı? Oyun konsollarına son gelen yeni vergi ile birlikte fiyatlar da epey bir yükseldi. Bundan nedeniyle insanların…

19.05.2020
A+
A-

Videomuzda Xbox One S ve diğer rakipleri ile kıyaslama yaparak avantajlarını değerlendirdik. Derhal dilerseniz lafı daha artı uzatmadan sizleri videomuzla baş başa bırakalım. İyi seyirler…

Xbox One S özellikleri

Xbox’ın 2016 yılında duyurulan konsolu acilen çoğu kişinin güncel oyun ihtiyaçlarını karşılayacaktır. Tabii bu durumun ama Full HD çözünürlüğü için geçerli olduğunu da belirtmemizde avantaj var.

Hem GamePass gibi ücretli abonelik ile kiralanan oyun kütüphanesi de birçok kullanıcının hoşuna gidecektir. Bu da Xbox platformunun bir avantajı oluyor. Buna Xbox’a özel olarak çıkartılan oyunlar da eşlik ediyor.

Önümüzdeki dönemde ise yeni çıkacak oyunların çoğunun Xbox One S modelinde çalışması yüksek ihtimaller arasında yer alıyor. Yeni çıkacak kuvvetli konsollar değin yüksek grafiklerle oyun oynamak olası olmasa da düşük grafikler ile çoğu oyunu kuytu bakımlı oynatacaktır.

Isınma tarafına baktığımızda ise cihazın 7-8 saatlik oyun ardından bile önemli ısınma görülmüyor. Konsolun büyük hava çıkışları baştan sona bu şart engellenebiliyor. Fan sesi de can sıkıcı düzeyde değil.

şu anda sıfır fiyatı 3.000 TL’yi geçen Xbox One S’i sıfır elde etmek o kadar rasyonel olmayabilir. Oysa ikinci el pazarından ve güvenilir bir satıcıdan yerinde fiyata bulursanız satın alınabilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.