DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Galaxy S10 Lite özellikleri ile şaşırtıyor Samsung Şubat ayında tanıtımını gerçekleştireceği Galaxy S11’e odaklansa da, Galaxy S10 Lite hazırlıkları…

21.11.2019
A+
A-

Galaxy S11 için FCC’ye başvuru yapıldı. FCC belgelerinde SM-G770F model numaralı cihazın S10 Lite olarak adlandırıldığı belirtiliyor. Bunun yanı sıra cihazın LTE Cat 14 modemin yer aldığı bir işlemci ile geldiği belirtiliyor.

Halen cevap bekleyen soru ise, bu cihazı “Lite” yapan özellik? Serinin en uygun fiyatlı modeli olan Galaxy S10e, 5.8 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip. Ancak, bu cihazı 6.7 inç büyüklüğünde ekrana sahip olacak.

Buna ek olarak Snapdragon 855 işlemciden güç alan S10 Lite, 8 GB RAM‘e sahip. Yani, hem tasarımsal açıdan hem de donanımsal açıdan Samsung’un bu yeni telefonunun “Lite” terimine uyum sağlamadığını belirtmeliyiz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.