DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Galaxy S10 kamera tasarımı sızdırıldı!

30.11.2018
A+
A-

Önümüzdeki yıl tanıtılacak olan Galaxy S10, ile birlikte Samsung akıllı telefon pazarına yepyeni bir soluk getirecek. Bilindiği üzere Samsung, Infinity- O ile birlikte ekran çerçeveleri kaldırılacak. Böylece ön kamerayı ekranın altına gömecek olan teknoloji devi, kullanıcılarına daha fazla kullanılabilir ekran alanı sunacak.

4 farklı model ile birlikte gelecek olan Galaxy S10, hakkında yapılan sızıntılara bugün bir yenisi daha eklendi. Geçtiğimiz saatlerde Ice Universe tarafından aktarılan bilgiler doğrultusunda, birçok kullanıcının aklında soru işareti yaratan bir detay da cevabını buldu.

Yeni ekran tasarımı ile birlikte kamerayı ekranın içine gömecek olan teknoloji devinin, yüz tanımlama gibi sensörleri ekrana nasıl bir şekilde entegre edeceği oldukça merak ediliyordu.

Ice Universe ise, Samsung’a yakın kaynaklardan toplamış olduğu bilgiler doğrultusunda karşımıza çıkabilecek muhtemel kamera tasarımlarını takipçileri ile paylaştı.

Paylaşılan görseldeki Model A’da görebileceğiniz gibi, bizleri iki ayrı kamera deliği karşılıyor. Söz konusu bu deliklerin birinin kamera sensörü diğerinin ise kızılötesi sensör olacağı tahmin ediliyor.

But sometimes the size of the dual camera is not the same, the separate cameras are bigger and the other one is smaller, and it is better to put them together. pic.twitter.com/vScNdKZcVE

— Ice universe (@UniverseIce) November 29, 2018

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.