DOLAR 32,4583
EURO 34,7647
ALTIN 2.412,88
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Oppo Find X amiral gemisi geliyor!

01.06.2018
A+
A-

Oppo, Weibo ve Twitter platformları üzerinden gerçekleştirdiği paylaşımlar ile gelecekteki amiral gemisinin Find X olacağını onaylamış durumda. Şu an için Oppo Find X özellikleri ve yenilikleri konusunda en ufak bir bilgi bile bulunmuyor. Tek bildiğimiz şirketin Find serisini yeniden diriltecek olması.

Öte yandan Oppo akıllı telefon için tahminler cihazın çerçevesiz ekran, en güçlü Qualcomm Snapdragon çipset ve QHD ekran ile geleceği yönünde. Zaten şirket bu özellikleri sunmazsa daha baştan rakipleri karşısında geriye düşecektir. Yine daha önceki sızıntılar cihazda Snapdragon 845 ve üçlü arka kamera sisteminin bulunacağını ileri sürmüştü.

Şu an için en üst seviye Oppo modeli ise R15 Pro olarak karşımıza çıkıyor. Orta seviye bir akıllı telefon olan Oppo R15 Pro ise gücünü Snapdragon 660 çipsetten alıyor.

Çentikli Oppo R15 serisi tanıtıldı!

Bakalım Oppo yeni akıllı telefonu ile öncelikle bölgesel rakipleri olan Huawei, Xiaomi, ZTE ve Meizu gibi markalar arasından sıyrılmayı başarabilecek mi? Bu duyuru sonrasında şirketin amiral gemisini yakın zaman içerisinde tanıtacağını tahmin ediyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.