DOLAR 32,2643
EURO 35,0714
ALTIN 2.467,29
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Galaxy Note 9 çıkışı için Galaxy S9 ayarı!

29.03.2018
A+
A-

Samsung tarafından Galaxy S9 ile beklediği satış performansının elde edilememesi nedeniyle Note 9 akıllı telefonunu beklenenden erken piyasaya süreceği söyleniyor. S9 modelinin de S8’den farklı zamanda piyasa çıkmış olduğunu da hatırlatalım. S8 modeli 21 Nisan, S9 modeliyse 16 Mart tarihinde piyasaya sürüldü. Note 8 ise 23 Ağustos tarihinde duyurulmuş ve 15 Eylül’de satışa çıkmıştı.

Şirket, S9 satışlarının selefine göre daha fazla olacağı tahmin ediyor. Öte yandan, şirket anavatanı Güney Kore’de tüketicileri pek heyecanlandıramamışa benziyor. Yapılan bir araştırmada, Galaxy S8+ sahiplerinin yüzde 36’sı yeni modele geçmeyi planlamadığı ortaya çıkmış durumda.

Yine İddialara göre şirket, amiral gemisini piyasaya erken sürerek yeni iPhone modellerini de gölgede bırakmak niyetinde. 2018 iPhone akıllı telefonların Eylül ayından önce tanıtılması ise beklenmiyor.

Amiral gemisinin erken çıkışıyla ilgili iddialar, Samsung Display tarafından yeni akıllı telefon için 6.38 inç OLED panellerin Nisan ayında üretilecek olmasına dayandırılıyor. Bu tarihin normalden 2 ay erken olduğunun altı çiziliyor. Bu anlamda ürünün Temmuz veya Galaxy Note 9 için Galaxy S9 ayarı! aylarında tanıtılması ihtimaline sıcak bakılıyor. Ayrıca, Note 9 firmware geliştirmesine de iki hafta erken başlandığı vurgulanıyor.

Samsung’un acele etme sebebi, ürünü gerçekten piyasaya erken sürmek mi yoksa test sürecini uzatarak daha hatasız bir çıkış yapmak mı önümüzdeki dönemde göreceğiz.

:: Sizce Note 9 piyasaya erken çıkacak mı? Cihazdan beklentileriniz neler?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.