DOLAR 32,2429
EURO 34,8136
ALTIN 2.423,11
BIST 10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 19°C
Çar 19°C
Per 22°C
Cum 22°C

Spider-Man: Miles Morales’te Spider-Verse Kostümü de Yer Alacak

30.10.2020
A+
A-

Sony’nin 2018 yılında yayınladığı Örümcek Adam: Örümcek Evreninde (Spider-Man: Into the Spider-Verse), görsel kalitesi, hikâyesi ve pek çok açısıyla izleyenlere kendini beğendirmeyi başarmıştı. Animasyon filmi, son yılların en iyi animasyon yapımları arasında gösterilmeye başlamıştı.

Ancak bildiğiniz üzere Miles Morales karakterinin karşımıza çıkacağı tek yer animasyon filmiyle sınırlı kalmayacak. Miles Morales, isminden de anlaşılabileceği üzere Sony’nin yeni nesil grafiklerine sahip olacak oyunu Marvel’s Spider-Man: Miles Morales’te de kendisini gösterecek.

Spider-Man: Miles Morales’e yeni bir kostüm geliyor:

spider-man: miles morales

Bugüne kadar yayınlanan Marvel’s Spider-Man: Miles Morales videolarıysa animasyondan epey farklıydı. Aynı karakterin anlatıldığı yapım farklı bir şekilde, tamamen akıcı bir biçimde karakteri gösteriyordu. Bu da animasyonu iyi yapan hafif stop motion’ımsı tarza uymuyordu.

Elbette konuştuğumuzun bir oyun olduğunu ve animasyonun aynısı olmayacağının farkındayız. Ancak Sony, oyunda böyle bir anlatım görmek isteyenler için yeni bir Spider-Verse kostümü duyurdu. Yeni kostümün ismi de animasyonun ismi olan ‘Spider-Man: Into the Spider-Verse‘ şeklinde oldu.

YouTube’da bir dakikalık videoyla görebileceğimiz kostüm, oyuna bambaşka bir dinamik getirdi. PlayStation 5 konsolunda çekilen görüntülerden oluşan videoda gördüğümüz üzere oyunun kendi akıcılığı ve Into the Spider-Verse’ün sanatı birleşti ve ortaya oldukça hoş görüntüler çıktı.

Oyunda bulunacak kostümü kullanmak içinse oyunun hikâyesini oynamak yeterli olacak. Ancak eğer oyunu ön siparişle alırsanız kostüme doğrudan erişim sağlayabileceksiniz. Insomniac Games tarafından geliştirilen Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, 12 Kasım günü PlayStation 5 ile birlikte çıkış yapacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.