DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Galaxy Note 20 Ultra’da işlemci sürprizi Galaxy Note 20 Ultra işlemci modeli ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. İşte dikkat çeken yeni işlemci…

20.06.2020
A+
A-

Yapılan açıklamalara göre Note 20 Ultra modelinde, Qualcomm’un hemen şimdi daha resmen tanıtmadığı Snapdragon 865+ mobil işlemci modeli yer alıyor olacak. Eğer iddialar gerçeği yansıtacak olursa, Samsung Galaxy Note 20 Ultra modeli, Android tarafındaki en dinç modellerden bir yenisi olabilir.

Hemen Şimdi daha Qualcomm Snapdragon 865+ işlemcisi ile ilgili teknik detaylar ortaya çıkmış yok. Snapdragon 865 modelinden nasıl farkları olacağı konusunda ise, bir önceki modellerin kıyaslaması ile data almak muhtemel olabilir. Bu bağlamda hatırlatmak icabında daha önce Snapdragon 855+ modeli, Snapdragon 855 işlemci modeline kıyasla yaklaşık olarak yüzde 15 daha iyi grafik render kabiliyeti sunuyordu.

Apple AR kaskı ile oyun dünyasına adım atacak

Apple’ın üzerinde çalıştığı AR ve VR kaskı hakkında teferruat ortaya çıktı. Buna kadar Apple AR kaskı dikkatleri üstüne toplayacak.

Bu da bilhassa mobil oyunculuk konusunda Snapdragon 855+ modelini daha iyi bir noktaya çıkarıyordu. Nitekim aynı bir durum, Snapdragon 865+ modelinde de geçerli olabilir ve özellikle GPU tarafındaki iyileştirmeler ile uyarı çekebilir. Galaxy Note 20 Ultra işlemci konusunda yeni ekranı ile iddialı olacak gibi görünüyor.

Son olarak andırmak gerekirse yeni modelde 120Hz ve QHD+ çözünürlüğünde bir ekran olması da bekleniyor. Tasarım konusunda ise Galaxy Note 10 Plus modeli ile aynı yapıda olacağı açıklama ediliyor. Şimdiye dek gelen sızıntılar da bu iddiaları doğruluyor gibi görünüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.