DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

Galaxy Fold satış performansı ile şaşırttı Katlanabilir telefon Galaxy Fold, güçlenerek belirli pazarlara giriş yaptı. Bu pazarlardan biri de Çin…

10.11.2019
A+
A-

Samsung, Çin’in sosyal medya platformu Weibo üzerinden yaptığı bi paylaşımla, 2.000 dolardan daha yüksek bir fiyat etiketine sahip Galaxy Fold satışları ile önemli bir başarı elde ettiğini duyurdu. Şirket, katlanabilir akıllı telefonun 5 dakika içinde tükendiğini belirtti. Ancak, kesin bir adet söylemekten kaçındı.

Gücünü Snapdragon 855 işlemciden alan ve 7.3 inçlik katlanabilir Dinamik AMOLED ekrana sahip olan akıllı telefonda yalnızca tek bellek seçeneği bulunuyor. 12 GB RAM ve 512 GB dahili depolama alanı ile gelen telefonun 4.380 mAh’lik bir bataryadan beslendiğini belirtelim. Ayrıca telefonda ne yazık ki 5G desteği de bulunmuyor.

Kamera tarafına baktığımızda ise bizi toplamda 6 kamera karşılıyor. Bu kameraların 3 tanesi arkada konumlanıyor. İçeride ise 2 kamera bulunuyor. Telefonun önünde ise 10 Megapiksel çözünürlüğünde bir selfie kamerası konumlanıyor.

Telefondaki kamera detayları ile ilgili daha fazla bilgi için aşağıdaki haberimize göz atabilirsiniz.

Samsung Galaxy Fold detaylı ön inceleme!

Amerika’da ön siparişi başlayan katlanabilir telefon Samsung Galaxy Fold detaylı ön inceleme videosuyla karşınızdayız. Katlanabilir telefon Galaxy Fold özellikleri neler? Hepsi videomuzda.

Gelen ilk partinin hızla bittiği Galaxy Fold, ikinci kez ne zaman kullanıcılara sunulacak şimdilik bilinmiyor. Ancak, görünen o ki Galaxy Fold sahibi olmak isteyen birçok Çinli sırada bekliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.