DOLAR 32,2901
EURO 34,7979
ALTIN 2.407,16
BIST 10.249,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C

Galaxy Book S yeni işlemcisiyle tanıtıldı!

30.05.2020
A+
A-

Samsung Galaxy Book S 2020, birincil çıkan modeline tarafından halen 13.3 inç Full HD dokunmatik ekranı koruyor. Samsung, Qualcomm Snapdragon 8cx işlemci yerine yeni bir Intel Core işlemciyle değiştirmeye karar verdi. Bu Nedenle dizüstü bilgisayar, hibrit bir CPU mimarisi sunan birincil aygıt oldu ve bataryasının 17 saate değin dayandığı söyleniyor. Şirket, kullanılmadığı zamanda pil tasarrufu yaparken, uygulama esnasında yüksek performanslı birdenbire çok işlemi zeki bir şekilde dengeliyor. Aygıt 8 GB (LPDDR4X) RAM, 256 veya 512 GB  depolama alanı ve 1 TB’a değin dahili depolama için bir MicroSD yuvası ile geliyor.

Aygıt, 4G LTE, Wi-Fi 6 desteği ile birlikte kullanıcıları ile buluşacak. Aygıt 950 gram ağırlığında. Samsung hem kesintisiz ve aralıksız bir cihazdan cihaza deneyim için kullanıcıların Windows bilgisayarınızdaki Android işletim sisteminin keyfini çıkarmasına müsade belirlemek için Microsoft ile ortaklık kuruyor.

Galaxy Book S, altın ve gri renkleriyle geliyor. Bu yeni versiyonun açılış fiyatı takriben 1230 dolar olarak belirlenmiştir. Galaxy Book S yeni sürümü hakkında neler düşünüyorsunuz yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.