DOLAR 32,3487
EURO 34,7293
ALTIN 2.419,83
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Galaxy A50’ye Gcam yükledik, sonuç şaşırttı! Galaxy A50 Gcam yükleme videosu sizler tarafından isteniyordu. Bu videomuzda hem Galaxy A50 Gcam nasıl…

02.04.2020
A+
A-

Uzun zamandır orta segmentte konuşulan ve çoğu kişinin beğenerek aldığı telefonun kamerası daha iyi fotoğraf çekebilir mi? Sizler için bu konuyu araştırdık ve Galaxy A50’ye Gcam yükleme işlemini gerçekleştirdik. Eğer siz de Gcam yüklemek isterseniz, videonun açıklama kısmına giderek gerekli linke ulaşabilirsiniz. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

Galaxy A50 kamera özellikleri neler?

Samsung Galaxy A50’de 3 farklı kamera bulunuyor. Ana kamera, ilk kameramız ve bu kamera 25 Megapiksel çözünürlüğe ve f/1.7 diyaframa sahip. İkinci kameramız ise geniş açılı fotoğraflar çekmeye yarayan kameramız ve bu kamera da 8 Megapiksel çözünürlüğe ve f/2.2 diyaframa sahip. Son kamera ise portre fotoğraflar çekme konusunda ana kameraya yardımcı derinlik algılayıcı kameramız. Bu kamerada 5 Megapiksel çözünürlüğe ve f/2.2 diyaframa sahip.

Sizler için gerçekleştirdiğimiz test videomuzda sonuç diğer telefonlara göre oldukça farklı oldu. Gcam genel olarak Android telefonlar da başarılı olsa da bu videoda neredeyse ilk defa bu kadar farklı bir sonuç ile karşılaştık. Sizler için hazırladığımız bu videoyu izledikten sonra sizler de fikirlerinizi bizler ile yorumlarda paylaşmayı unutmayın. İyi. seyirler!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.