DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Galatasaray Zorlu Sonata: Kayserisporu 4-0’la Geçti

Galatasaray, Kayserispor’u 4-0 yenerek ligde galibiyet serisini sürdürdü; etkileyici ataklar ve zorlu performansla zirve yolunda önemli bir adım.

01.02.2026
A+
A-

RAMS Park’ta oynanan mücadelede Galatasaray rakibini net bir skorla mağlup etti. Maçın başından sonuna etkili bir oyun sergileyen sarı-kırmızılılar, karşılaşmanın henüz ilk dakikalarında tempo belirledi ve 4-0’lık sonuçla sahadan zaferle ayrıldı.

GOLÜ OPOKU’NUN HATASINDAN SONSUZLUK AÇTI 7. dakikada Yunus’un sağ kanattan gelen ortasında arka direkte topa ayak koyan Opoku’nun kendi ağlarına göndermesi skor avantajını getirdi: 1-0. Ardından yükselen Galatasaray, savunma açıklarını değerlendirerek baskısını sürdürdü.

İKİNCİ YARIDA ARDI ARDINA GOLLER 24. dakikada penaltı kazanan Osimhen, Bilal Bayazıt’ı farklı köşelere göndererek skoru 2-0’a taşıdı. 60. dakikada Sara’nın ceza sahasına yaptığı uzun topu takip eden Osimhen, asistini yapıp ekip farkı üçe çıkardı.

Karşılaşmanın sonlarına doğru Kayserispor’un ofsayt ile iptal edilen net bir pozisyonu yaşanırken, Galatasaray uzatma anlarında da penaltı kazandı ve Icardi’nin sert vuruşuyla skoru tayin eden son noktayı koydu: 4-0.

Bu sonuçla Galatasaray, ligdeki liderliğini sürdürdü ve 49 puana yükseldi. Kayserispor ise 15 puanda kaldı. Önümüzdeki hafta Galatasaray, Çaykur Rizespor’a konuk olacak; Kayserispor ise evinde Kocaelispor’u ağırlayacak.

Galatasaray, bu karşılaşmada oyunun kontrolünü elinde tutarak maçın gidişatını belirledi. İlk golün ardından atağın devamında net pozisyonlar üretilirken savunmada da hata yapmayan takım, rahat bir galibiyet elde etti.

İlk yarıda sahneye çıkan Osimhen, penaltı ile skoru ikiye yükseltti ve takımının moralini güçlendirdi. İkinci yarıda ise Sara’nın ayağından gelen asistle fark üçe çıktı. Maçın son anlarında Icardi’nin golüyle skor tablosu korundu.

Kayserispor için iptal edilen bir gol ile oyunun dengesi bozuldu, ancak maçın sonucunu değiştirmedi. Galatasaray’ın liderlik koltuğu sarsılmadı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.