DOLAR 32,3601
EURO 34,6576
ALTIN 2.393,01
BIST 10.199,99
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Galatasaray Hajduk Split Canlı İzle | GS Hajduk Split ilk 11’ler | GS Hajduk Split saat kaçta hangi kanalda

24.09.2020
A+
A-

UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu’nda yoluna devam eden temsilcimiz Gakatasaray, Hırvatistan’ın önde gelen kulüplerinden Hajduk Split’i ağırlıyor. Saat 21.00’de Türk Telekom Stadyumu’nda başlayacak olan karşılaşma Spor SMART ekranlarından canlı yayınlanacak. Mücadelede İngiliz hakem Craig Pawson düdük çalacak.

Galatasaray, Hajduk Split maçına hazır

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu karşılaşmasında oynayacağı Hajduk Split mücadelesi hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda sahasında karşı karşıya geleceği Hajduk Split maçı hazırlıklarını bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamladı. Teknik Direktör Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma ile başladı. Sarı-kırmızılı futbolcular, çabukluk ve kuvvet çalışması gerçekleştirdi.

Antrenmanın basına kapalı olan son kısmında ise müsabakanın taktik antrenmanı üzerinde duruldu.

Hari Vukas: “Tur için şansımız eşit”

UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme turunda yarın Galatasaray ile karşılaşacak olan Hajduk Split’te teknik direktör Hari Vukas, korona virüs salgını nedeniyle tek maç üzerinden oynamanın şansları eşitlediğini belirterek, turu geçen taraf olmak istediklerini söyledi.

UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme turunda Hırvat ekibi Hajduk Split, yarın Galatasaray ile karşılaşacak. Mücadele öncesi maçın oynanacağı Türk Telekom Stadyumu’nda basın toplantısı düzenleyen Teknik Direktör Hari Vukas, turu geçmek istediklerini vurguladı. Galatasaray’ın kalitesini tartışmaya gerek olmadığını ifade eden Vukas, “Maça iyi hazırlandık. Zorlu bir maç olacak. Bu kez bir maç üzerinden oynanacak. Bu durumda herkesin şansı olduğunu düşünüyorum. Yeterince motiveyiz. Yarın elimizden gelenin en iyisini göstererek buradan en iyi sonuçla ayrılmak istiyoruz” dedi.

Salgından dolayı tek maç üzerinden olmasından dolayı da şanslarının eşit olduğunu ifade eden 47 yaşındaki teknik adam, Terim’in de çok başarılı bir teknik adam olduğunu sözlerine ekledi.

Öte yandan Hırvat ekibi, Galatasaray maçının hazırlıklarını Türk Telekom Stadı’nda gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.