Galatasaray, Antalyaspor’u Farkla Geçti: Sane ve Icardi Fırtınası
Galatasaray, Antalyaspor’u yenerek farkı artırdı: Sane ve Icardi’nin etkileyici performansı zirveye taşıdı.
Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 16. haftasında Antalyaspor’u konuk etti ve karşılaşmayı 4-1 gibi net bir skorla kazandı. Karşılaşmanın ardından Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Sports Digital YouTube kanalında maç değerlendirmelerini paylaştı.
İlk yarı,” Galatasaray hücum silahlarıyla tek kalede üretime odaklandı ve iki gol buldu. İkinci yarıda ise hızlı kontra ataklarla üç puan farkını korudu. Leroy Sane’nin performansı öne çıkan başlıklar arasında yer alırken, Dilmen onun maçın en iyi oyuncusu olduğunu vurguladı.
Icardi hakkında da düşüncelerini paylaşan Dilmen, Arjantinli oyuncunun yeni bir sözleşmeyi hak ettiğini ifade etti. Icardi’nin penaltısız Osimhen’den daha çok gol attığı noktayı işaret eden Dilmen, onun 70 metre koşu sonrası skoru getirmesiyle moralinin de yükseldiğini belirtti. “Üzüntüleri ve kaprisleri olabilir; ancak sonuçta maç 4-1 oldu. Icardi, devre arasında 4-4-2’ye evrilir mi diye düşünmeyi sürdürüyor; fakat bu, Icardi’nin kararıyla şekillenecek. Devre arasındaki gelişmeleri beklemek gerekiyor” ifadelerini kullandı.
Son olarak, Dilmen, Icardi’nin sosyal medya paylaşımlarını yönetime mesaj olarak gördüğünü belirtip, önümüzdeki günlerde bir gelişme ihtimalinin yüksek olduğuna işaret etti: “Icardi’ye yüzde 70 yeni imza attıracaklar.”