Fuat Çapa, Anadolu Ajansı’nın Yılın Kareleri Oylamasına Katıldı
Fuat Çapa, Anadolu Ajansı’nın yılın en etkileyici karelerini belirlemek için düzenlediği oylamaya katıldı. Bu özel etkinlikteki anları ve Çapa’nın katkılarını keşfedin, fotoğraf sanatının büyüsüne tanıklık edin.
Reeder Samsunspor’un Futbol Direktörü Fuat Çapa, Yılın Kareleri Oylamasında
Trendyol Süper Lig’in önemli takımlarından Reeder Samsunspor’un futbol direktörü Fuat Çapa, Anadolu Ajansı’nın (AA) düzenlediği “Yılın Kareleri” oylamasına katıldı. Bu etkinlik, 2024 yılı boyunca çekilen ve önemli anları yansıtan fotoğrafları bir araya getiriyor. Oylama, AA’nın muhabirleri ve foto muhabirleri tarafından Türkiye’de ve yurtdışında çekilen, Roketsan, Turkcell Lifebox ve Sony gibi sponsorların katkılarıyla hazırlanan çeşitli kategorilerde gerçekleştirildi.
Fuat Çapa, oylama kapsamında aşağıdaki kategorilerdeki fotoğrafları inceledi:
- Haber
- Doğal Yaşam ve Çevre
- Spor
- Günlük Hayat
- Özgür Suriye (bu yıl özel olarak eklendi)
Çapa, “Spor” kategorisinde Ahmet İzgi tarafından çekilen “Azimle Gelen” başlıklı fotoğrafı tercih etti. “Haber” kategorisinde ise Ali Jadallah’ın “Geriye Kalan” adlı fotoğrafına oy verdi. Ayrıca, “Günlük Yaşam” kategorisinde Özkan Bilgin’in “Milyonda Bir” adlı çalışmasını, “Doğal Yaşam ve Çevre” kategorisinde ise Klebher Vasquez’in “Kim Kimi İzliyor” isimli fotoğrafını seçti.
Özel bir önem taşıyan “Özgür Suriye” kategorisinde ise Emin Sansar’ın “Ölümcül Kanıt” adlı fotoğrafına oy vererek bu önemli konudaki farkındalığı artırmayı hedefledi.
Kaynak: AA / İlyas Gün – Spor Trendyol Süper Lig Anadolu Ajansı Kültür Sanat Samsunspor Fuat Çapa Futbol Spor Kaynak: Haberler.com