DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Fransız kadınlarının vazgeçemediği 5 trend

12.10.2020
A+
A-

Denim sevdası ABONE OL

Denim sevdası

Denim sevdasının bir Fransız geleneği olduğunu söyleyemeyiz. Ancak 2020 modası ve globalleşen dünya bu yenilikleri, geleneğe çevirmekte çok başarılı. Fransız kadınları da denim sevdasından hiç vazgeçmiyor.

İpek Gömlek + Kot

İpek Gömlek + Kot

Bütüne yayılan kot görünümleri tamamen Fransız sayılmasa da, ipek gömleğe eşlik eden denim pantolonların ‘Fransızlığını’ kimse inkar edemez. İpek gömlek, Fransız zarifliğini yansıtmakta oldukça başarılı.

Kemer ve hırka

Kemer ve hırka

Kışlık kalın hırkaları giyebilir yine de belinizin inceliğini sergileyebilirsiniz. Fransız kadınları kemerleri sadece hırka ile değil birçok ceketle de kullanıyor. Çünkü pourquoi pas?

Beyaz + Beyaz

Beyaz + Beyaz

Monokrom tarzı tam Fransız kadınlarına göre! Onlar tarzlarını olabildiğince sade ve elegant tutmayı seviyor. Aksesuarlar konusunda ise oldukça özgürler!

Triko elbiseler

Triko elbiseler

Nereye giderseniz gidin; triko elbiseler birçok kadının ilk tercihleri arasında yer alıyor. Kışın vazgeçilmez bu parçası; doğru aksesuar ile kullanıldığında sizi oldukça şık bir görünüme kavuşturabilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.