DOLAR 32,2592
EURO 34,6851
ALTIN 2.403,90
BIST 10.294,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 17°C

Fortnite yeni sezon haritası ile şaşırtacak Fornite yeni sezon (2. bölüm 3. sezon) hakkında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Suda oyun…

02.06.2020
A+
A-

Popüler ve bedava Battle Royale oyunu Fortnite 2. Bölüm 3. Sezon Covid-19 nedeniyle ertelenmişti. Bir süredir yeni sezon hakkında öbür sızıntılar çıksa da, sezon yayınlanmadığı için net bilgilerle karşılaşamıyorduk. 4 Haziran‘da yayınlanması beklenen yeni sezon hakkında önemli bilgiler sızdırıldı. Fortnite yeni sezonda sular aşağı bir oyun deneyimi yaşatabilir.

New Fortnite Battle Royale Icon: pic.twitter.com/Qhid3vUBR8

— Fortnite: Battle Royale Leaks (@FNBRLeaks) June 1, 2020

Son birkaç haftadır Fortnite oyuncularının karşısına birtakım su birikintileri çıkıyordu. Arkasından geçtiğimiz hafta, Fortnite ile ilgili sızıntılarıyla tanınan FortTory,  su altında yüzmek için bir takım animasyonların güncellendiğini iddia etti.  Kısa bir süre önce de PlayStation Store, Fortnite’ın online mağaza içerisindeki ikonunu güncelledi.

İkondaki değişimle birlikte Fortnite‘ın yeni sezonda oyunculara su dolu yeni bir deneyim yaşatacağı iddiaları da ortaya çıktı. Bu iddialar Fortnite 2. Bölüm 3. Sezon için oyuncuları daha da heyecanlandırdı. Bazı oyuncular, görselde gözüken adanın, Bölüm 1’in 9. Sezonu her tarafında Block Party Short Desert Island Flare‘de kullanılan ada olduğunu düşünüyor.

Her ne dek pek gözükse de bu adanın 3. Sezonun 2. Bölümü için yapıldığı da düşünülüyor. Epic Games‘in açıklamalarına göre Fortnite yeni sezon 4 Haziran tarihinde oyuncularla buluşacak. 2 kez gelişi ertelenen yeni sezon, oyuncuların heyecanının daha da artı artmasına sebep oldu. Yeni sezon ile ilgili sızıntıları sizlerle paylaşmaya devam ediyor olacağız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.