DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

“Floridalı Joker”, GTA 6 fragmanında yer aldığını fark edip 2 milyon dolar istedi

GTA 6 tanıtımındaki karakterin kendisine benzerliğini fark eden “Floridalı Joker” olarak bilinen Lawrence Sullivan, Rockstar Games’ten 2 milyon dolar talep etti. Ayrıca Sullivan karaktere daha çok benzemek için saçlarını mora boyattı.

13.12.2023
A+
A-

Rockstar Games’in GTA 6’nın tanıtım filmini paylaşmasıyla birlikte oyun dünyasında son zamanlarda en çok konuşulan konulardan birisi oldu.

Bu gelişmelerin ardından tanıtım filminde bulunan kişilerin ve gerçekleşen sahnelerin gerçek hayattan alındığı ortaya çıktı.

“Floridalı Joker” olarak bilinen Lawrence Sullivan, geliştirici şirket Rockstar Games’ten GTA 6’nın tanıtımında kendisinin kullanıldığını iddia ederek 2 milyon dolarlık telif hakkı talebinde bulundu.

“2 MİLYON DOLARDAN VAZGEÇ”

Sullivan’ın talebinin yasal bir dayanağı olup olmadığı belli değil ancak Red Dead Redemption 2’de Arthur Morgan’ı canlandıran Roger Clark,” “Hiçbir zaman seninle iletişime geçmeyecekler. Sana verdikleri bu ünlenme şansını kullan ve 2 milyon dolardan vazgeç.” diye konuştu.

SAÇLARINI MORA BOYATTI

Ayrıca Sullivan GTA 6 tanıtımında kullanılan karaktere daha çok benzemek için saçlarını mora boyattı.

Rockstar Games, geçtiğimiz hafta Grand Theft Auto 6’nın (GTA) 2025 yılında geleceğini duyurdu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.