DOLAR 32,2269
EURO 34,7684
ALTIN 2.458,24
BIST 10.328,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 17°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Firefox iOS’te daha güvenli!

13.04.2018
A+
A-

Firefox sürüm 11.0 ile izlenme koruması artık normal modda da çalışıyor. İzlenme korunması modu sayesinde internetteki izleyiciler ve reklamlar engelleniyor. Disconnect altyapısı ile izleyicileri ve reklamları engelleyen Firefox, iOS’te Safari, Opera ve Chrome‘a göre daha hızlı ve güvenli bir deneyim sunuyor.

VR ve AR destekli Firefox Reality duyuruldu

Mozilla, sanal gerçeklik ve arttırılmış gerçeklik kaskları ile tam uyumlu çalışacak olan Firefox Reality’i duyurdu. Peki, Firefox Reality kullanıcılara nasıl bir deneyim sunacak?

Firefox, Firefox Sync sayesinde masaüstündeki yer imleri, gezinme geçmişi ve şifreleri mobilde senkronize bir şekilde kullanma imkanı sunuyor. Hatırlayacağınız üzere Firefox, geçtiğimiz günlerde Facebook’taki sizi izleyen reklamları engellemesi ile de gündeme gelmişti. Güvenlik konusunda tartışmasız rakiplerinden daha iyi olan Firefox’un iOS sürümünü buradan indirebilirsiniz.

Firefox’un dikkat çeken özellikleri arasında; Face ID/Touch ID ile uygulamayı açma, 3. parti e-posta uygulamalarını desteklemesi ve aynı anda Yandex, Google, Twitter ve Wikipedia‘da arama yapma gibi opsiyonlar yer alıyor.

İnternette gizliliğe önem veriyor ve sitelerin sizi izlemesini engellemek istiyorsanız; Firefox’u kullanmanızı önerebiliriz. Son olarak Firefox’un masaüstü sürümünde yer alan Facebook Container for Firefox eklentisi ile Facebook’ta sizi takip etmesini engelleyebileceğinizi belirtelim.

Firefox iOS

:: Firefox’u diğer tarayıcılara tercih eder misiniz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.