DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 19°C
Per 21°C

Film indirme siteleri 2020 – 10 Ücretsiz Site Daha fazla dizi ve film isteyenler için ücretsiz film indirme siteleri ile karşınızdayız. İşte en iyi…

06.08.2020
A+
A-

Film indirme programları aracılığıyla aşağıda yer alan sitelerden filmleri indirerek çevrimdışı izleyebilirsiniz. Dikkat edilmesi gereken önemli bir husus var. Bunların ücretsiz filmler olması, telif hakkı ile korunmadığı anlamına gelmiyor. Tüm içeriklerin telif hakları mevcut, bu nedenle sadece kişisel kullanım amacıyla filmleri indirmenizi tavsiye ediyoruz. Herhangi bir yerde paylaşmanız veya başka bir platforma yüklemeniz, telif haklarını ihlal etmenize neden olacaktır.

YouTube Internet Archive Classic Cinema Online Open Culture Retrovision Le CiNéMa Club Crackle MoviesFoundOnline PopcornFlix IMDb TV

Film indirme programları denildiğinde ilk akla gelen Internet Download Manager uygulaması oluyor. Yıllardır Windows kullanıcıları için en popüler uygulamalardan birisi olan IDM sayesinde Facebook’tan YouTube’a kadar onlarca platformdan ve yüz binlerce internet sitesinden videoları indirmeniz mümkün.

YouTube

İnternetin en geniş film ve video içerik deposu herkesin malumu YouTube. Birçok film, dizi veya belgesel bulunan platform, film indirme programları ile oldukça kullanışlı hale geliyor. İndirdiğiniz film için daha sonrasında Google’da arama yaparak uygun altyazıyı indirebilirsiniz. Ancak her film de indirmeye müsait değil bunu da hatırlatalım.

Bunun haricinde YouTube üzerinde bazı yerel film şirketlerinin resmi hesapları da bulunuyor. Kemal Sunal filmleri ya da eski Yeşilçam filmlerine göz atmak istiyorsanız, bu şirketlerin resmi YouTube sayfasına ulaşabilirsiniz.

Internet Archive

Ücretsiz film indirme web sitelerimizin başında yaklaşık 25 yıldır aktif olan Internet Archive’i görünce şaşırabilirsiniz. Oysa ki bu platform bedava film, müzik ve kitap indirmek bir altın madeni gibi. Listede Jungle Book, Farewell to Arms, Iron Mask, Night of the Living Dead, The Brother from Another Planet gibi yapımlar yer alıyor.

Kullanılabilirlik: Her bölge ve cihaz

Classic Cinema Online

Korku ve batı konulu içeriklerin yer aldığı film indirme sitesi arıyorsanız, Classic Cinema Online sizin için biçilmiş kaftan. İçerisinde yüzlerce film bulunan platform, bazı filmleri YouTube üzerinden sizlere taşıyor. Ayrıca bu filmler bazı film indirme programları ile indirilebiliyor. İndirilen filmlere istediğiniz dilde ve çözünürlükte altyazı da ekleyebiliyorsunuz.

Kullanılabilirlik: Her bölge ve cihaz

Open Culture

Bu platform, dünyanın her yerinden yüksek kaliteli videolar sunuyor. Ücretsiz filmler, ücretsiz çevrimiçi kurslar ve ücretsiz dil derslerine ev sahipliği yapıyor. 2006 yılında kurulan platform; Filmler, Çevrimiçi kurslar, Dil dersleri, e-Kitaplar, Ders Kitapları, Sesli Kitaplar olmak üzere 6 ana kategoriden oluşuyor.

Filmler bölümü mükemmel bir koleksiyondan oluşuyor. Şu anda, Oscar Ödüllü Filmler ve Charlie Chaplin filmlerinden oluşan özel bir koleksiyon içeren 1.150 ücretsiz filme ev sahipliği yapıyor.

Kullanılabilirlik: Her bölge ve cihaz

Retrovision

Bu ücretsiz film indirme web sitesini ziyaret ederek, birçok klasik Amerikan filmi ve ücretsiz TV şovlarını bulabilirsiniz. Bu klasik içerik kaynağı, hareket halindeyken bir şeyler alıp izleyebileceğiniz Classic UHF adlı bir Android uygulamasına da sahip.

Web sitesi, içeriğini macera, komedi, suç, çizgi filmler, bilim kurgu, korku, savaş, drama ve western gibi farklı popüler kategorilere ayırıyor.

Kullanılabilirlik: Her bölge ve cihaz

Le CiNéMa Club

Bu yılın başlarında, son derece küratörlü Indie film izleme sitesi Le CiNéMa Club, yeniden tasarlanmış bir arayüzle yeniden hizmete girdi. İlk olarak 2015 yılında piyasaya sürülen web sitesi, yeni yetenekleri teşvik etmeyi ve hak ettikleri ilgiyi görmeyen nadir yapımları ön plana çıkarmayı hedefliyor .

Platform her hafta bir yeni film yayınlıyor. Sitede bulacağınız içeriğin çoğu kısa film niteliğinde olsa da, web sitesi her uzunluktaki filmlere ev sahipliği yapıyor. Site, geçmişte Claire Denis‘in son derece nadir bulunan Keep It for Yourself filmini yayınlamıştı.

Kullanılabilirlik: Her bölge ve cihaz

En iyi film indirme siteleri: Crackle

Crackle, Sony’ye ait olduğu için film indirme siteleri arasında en iyi alternatiflerden birisi. Basit bir kayıt yapmanız, bir izleme listesi oluşturmanız sonucunda önceliklerinize göre öneriler karşınıza çıkıyor.

Crackle, diğer web sitelerinde ücretsiz olarak bulamayacağınız birçok popüler film ve TV şovu sunuyor. Seinfeld, Firefly, Sports Jeopardy ve daha fazla ilgi çekici içerik bulunuyor. Crackle’ın Android ve iOS uygulamaları da var ki bu bariz bir artı nokta.

Platform ülkemizde lisans kısıtlamaları nedeniyle engellenmiş durumda. Platforma VPN veya proxy hizmeti kullanarak erişebilirsiniz.

MoviesFoundOnline

Bu web sitesi ücretsiz filmler, bağımsız filmler, TV şovları ve stand-up komedi içeriklerini sunuyor. Platform, kült klasikler ve kısa filmlerden belgesellere ve komedi filmlerine kadar çeşitli ücretsiz filmlere ev sahipliği yapıyor.

MoviesFoundOnline kendi başına herhangi bir medyayı barındırmadığı veya yüklemediği için, bazı telif hakkı ihlalleri varsa filmleri silmek için aktif olarak çalışıyor.

Kullanılabilirlik: Her bölge ve cihaz

En iyi film indirme siteleri: PopcornFlix

Bu ücretsiz film izleme web sitesi Screen Media Ventures’a ait. Web sitesi çok sayıda film ve orijinal içerik ile ön plana çıkıyor. Tek bir kuruş bile harcamadan her tür cihazda içerik görüntülemek için bu web sitesini kullanabilirsiniz.

Drama, aksiyon, komedi, korku gibi birçok kategoriye yayılmış binlerce ücretsiz filme ev sahipliği yapıyor. Burada ayrıca birçok ücretsiz TV şovu ve belgesel severlerin seveceği National Geographic dizi kataloğu da yer alıyor.

Kullanılabilirlik: Her bölge ve cihaz

Film indirme sitesi: IMDb TV

IMDb’nin sahibi Amazon olduğu için, bu hizmet Amerika Birleşik Devletleri’ndeki tüm Fire TV sahiplerinin kullanımına sunulmuştur. Ücretsiz film ve TV şovları koleksiyonu oldukça etkileyici ve Amazon geçmişte,  daha fazla içerik eklemeye söz verdiğini açıklamıştı.

Lansmanda sunulan ilginç içeriklerden bazıları Midnight in Paris, The Illusionist, Memento, Born This Way, Quantum Leap gibi yapımların yanında Marvel Sinematik Evreni tutkunlarının sevdiği Spider-Man gibi filmler de yer alıyor.

IMDb TV, Amerika tabanlı VPN hizmetleri ile çalışabiliyor.

En iyi film indirme sitesi denildiğinde ilk akla gelenleri sizler için sıraladık. Sizce bunlar arasında en iyi film indirme sitesi hangisi? Yorumlarınızı bekliyoruz…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.