DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

FIFA Başkanı Infantino, hakem Meler’e yapılan çirkin saldırıyı kınayıp bir de çağrı yaptı

FIFA Başkanı Gianni Infantino, Ankaragücü ile Rizespor arasında oynanan maç sonrasında hakem Halil Umut Meler’e yapılan saldırıyı kınadı. Infantino, saldırının kabul edilemez olduğunu belirterek, futbolda şiddete yer olmadığını söyledi. “Hakemler olmazsa, futbol olmaz” diyen Infantino, ilgili makamlara, bu görevlilere her düzeyde saygı duyulmasını sağlama çağrısında bulundu.

13.12.2023
A+
A-

FIFA Başkanı Gianni Infantino, dün akşam oynanan Ankaragücü-Rizespor maçı sonrasında hakem Halil Umut Meler’e yapılan çirkin saldırıyı kınayarak yapılan saldırının kabul edilemez olduğunu belirtti.

“KABUL EDİLEMEZ”

Infantino, açıklamasında, yapılan saldırının kabul edilemez olduğunu belirterek, “Saha içi veya dışında, futbolda, şiddete yer yoktur. Süper Lig’de MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçı sonrası yaşananlar, kabul edilemez. Bu tür eylemlerin, sporda ve toplumda yeri yoktur” dedi.

“ÇAĞRIDA BULUNUYORUM”

İlgili kurumlara seslenen başkan, “Hakemler, oyuncular, taraftarlar ve teknik ekibin güvenliği sağlanmalı ve onların bu oyundan keyif alması sağlanmalıdır. İlgili makamlara, bunun bu şekilde uygulanmasını ve bu görevlilere her düzeyde saygı duyulmasını sağlamaları için çağrıda bulunuyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.