DOLAR 32,3085
EURO 34,8116
ALTIN 2.389,26
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Feyza Çıpa’dan Kutsi’nin sürpriz nikahına olay yorum!

12.03.2021
A+
A-

Bir süredir ekrandan uzak olan oyuncu Feyza Çıpa’nın sanılanın aksine bu evliliğe çok sevindiği ortaya çıktı.

“Huzur Sokağı” dizisinde ikilinin aşkının en yakın tanığı olan deneyimli tiyatro ve seslendirme sanatçısı Nilgün Kasapbaşoğlu, Feyza ile aralarında geçen diyaloğu 2. Sayfa’ya anlattı.

Nilgün Kasapbaşoğlu, “Kutsi’nin evleneceğini Feyza’dan duydum. Nikahtan kısa bir süre önce beni aradı. ‘Kutsi kiminle evleniyor, biliyor musun? Hadi tahmin et’ dedi. Ben de isim sayıyorum, tabii bilemedim… Kutsi’nin evlenmesine sevindim. Feyza da çok mutluydu, ‘Herkes mutlu olsun’ dedi. Kesinlikle üzülmedi. Keyfi yerinde” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.