DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Fenomen dizinin ikonik dairesi kiralık!

05.11.2021
A+
A-

Sözcü Gazetesi’nin haberine göre “And Just Like That…” ile 17 yıllık aradan sonra hayranlarıyla buluşmaya hazırlanan Sex and The City, özel yıl dönümü kutlamasıyla da dikkat çekiyor.

Carrie Bradshaw’ın ikonik Manhattan dairesi, Airbnb’de geceliği sadece 23 dolardan satışa sunulacak. 12 ve 13 Kasım akşamları bir gecelik konaklama için iki misafir ağırlanacak.

Airbnb’ye göre, konuklar gerçekten Carrie’nin evinde yaşama deneyimini tüm detaylarıyla yaşayacaklar. Ziyaretçiler ayrıca Sarah Jessica Parker’ın kendisinden sanal bir karşılama, Chelsea’de modaya uygun bir brunch gezisi ve Carrie’nin dolabından bir stil oturumu ile fotoğraf çekimine katılacaklar.

Parker yaptığı açıklamada, “Carrie Bradshaw karakteri kalbime çok yakın ve Sex and the City hikayesinin devamı için onun dünyasını yeniden ziyaret etmek çok büyük bir zevkti. İzleyicilerimiz, Carrie’nin New York’unu daha önce hiç olmadığı gibi deneyimleyeceği ve kelimenin tam anlamıyla ilk kez onun ayakkabılarıyla yürüyeceği için heyecanlıyım.”

Yeniden yaratılan daire Chelsea’de bulunuyor ve orijinali gibi görünüyor.

Misafirler, Carrie’ninki gibi tasarlanmış yatak odasında kalacaklar.

Dairede, Carrie’nin kablosuz telefonu gibi, gösterinin merkezinde yer alan detaylar da bulunuyor.

Hatta konuklar, Carrie’nin çalışma masasına da oturup dizüstü bilgisayarı kullanabilecekler.

En önemli kısım ise Carrie’nin dolabı… Ev, Carrie’nin tasarımcı ve vintage görünümlerle ağzına kadar doldurulmuş ikonik dolabının tam bir rekreasyonunu içeriyor. Hatta Carrie’nin giydiği tütüye bile yer verilmiş.

Ziyaretçiler, kıyafet, ayakkabı ve aksesuarları kullanıp bir fotoğraf çekimine bile katılabilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.