Fenerbahçe’den Ayrılmak İsteyen En-Nesyri’nin Yönetimle Görüşmesi ve Bonservis Talebi
Fenerbahçe’den ayrılmak isteyen En-Nesyri’nin yönetimle yaptığı görüşme ve bonservis talebi: ayrıntılar ve nabzın yükseldiği anlar.
Fenerbahçe ile sözleşme görüşmelerinde sürpriz bir talep gündemde. Faslı golcü Youssef En-Nesyri, yönetime sadece bonservisiyle ayrılmak istediğini iletti; bu talep, gündemdeki transfer tartışmalarını yeniden alevlendirdi.
Juventus’la satın alma opsiyonlu kiralama konusunda bir anlaşma sağlanmasına rağmen İtalyan kulübüne olumlu yanıt vermeyen En-Nesyri, transferin gerçekleşmemesinin ardından yeniden gündemde kaldı. Juventus’a olan yaklaşımı olumlu olmasına rağmen oyuncu kararını değiştirdi ve şu an için Fenerbahçe’de kalabilir diye bir durum söz konusu.
Bu gelişme, haberler portalında Spor bölümü üzerinden yayılan bilgilere dayanıyor. En-Nesyri’nin menajeri, bugün Fenerbahçe yönetimiyle yapılan görüşmede oyuncunun yalnızca bonservisiyle ayrılmak istediğini iletti. Görüşme, tarafların gelecek dönem için transfer stratejilerini netleştirmeye odaklandı.
Sezon içi performans Bu sezon Fenerbahçe formasıyla tüm rekabet içeren maçlarda 25 karşılaşmada forma giyen En-Nesyri, 8 gol ve 1 asistlik katkı sağladı.