DOLAR 32,2707
EURO 34,7492
ALTIN 2.397,24
BIST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 19°C

Fenerbahçe’de korona virüs testi tekrarlanacak

08.05.2020
A+
A-

Fenerbahçe, korona virüse yakalanan bir çalışanı ile ilgili bilgilendirme yaptı. Sarı-lacivertli takımın devlete ait internet sitesinden yapılan açıklamada testi artı çıkan çalışanın konut izolasyonunda olduğu bildirilirken, 11 Mayıs Pazartesi günü yapılması planlanan idmanın iptal edilip, tüm ekip ve personelin her yerde teste gireceği aktarıldı. Fenerbahçe’den yapılan açıklamanın tamamı şu şekilde:

“Kulübümüz kadar Samandıra Can Bartu Tesislerimizde 5 Mayıs Salı günü bütün futbolcu, teknik takım ve çalışanlarımıza Covid-19 teşhis testi yapıldığı;

Samandıra çalışanlarımızdan birinin sonucunun artı tespit edildiği, bir öteki çalışanımızın da kararsız durumda olduğu paylaşılmıştı.

İlk testte artı meydana çıkan çalışanımızın ev izolasyonunda tedavisine devam edilmektedir. İlk testlerde şüpheli görülen çalışanımızın ise bugün yapılan yeni test sonucunun negatif olduğu saptanmıştır.

Bu gelişmeler doğrultusunda, takımımızın 11 Mayıs 2020 Pazartesi günü oluşturacağı antrenman iptal edilmiş; futbol takımımız ve teknik ekibimizin tamamı Pazartesi günü bir kere daha Covid-19 PCR testine yan tutulacaklardır.

Konu hakkında gelişme epeyce her tarafta kamuoyuna bilgilendirme yapılacaktır.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.