DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Fenerbahçe Futbol AŞ Sermaye Artırımı: Nakit Bedelle 6 Milyar 250 Milyon Liraya Ulaşan Değişim

Fenerbahçe Futbol AŞ sermaye artırımını ve 6,25 milyar TL değerine ulaşan nakit bedeli mercek altına alıyor. Detaylar için tıklayın.

26.11.2025
A+
A-

Bugün yapılan açıklamada, Fenerbahçe Futbol AŞ’nin mevcut sermayesi olan 1 milyar 250 milyon liranın, tamamı nakit karşılığı olarak artırılmasına karar verildi. Şirketin toplam sermayesi, 5 milyar liralık ek nakit karşılığıyla 400% oranında artırılarak 6 milyar 250 milyon liraya yükseldi.

Bu sermaye artışında 5 milyar liralık yeni pay için ihraç edilen payların yapısı da belirlendi. Nominal değeri 205 milyon lira olan paylar (A) Grubu nama yazılı olarak, geri kalan 4 milyar 795 milyon lira nominal değerli paylar ise (B) Grubu hamiline yazılı olarak ihraç edilecek ve B Grubu paylarının borsada işlem gören nitelikte olması kararlaştırıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.