2026 Dünya Kupası İçin Satılan Biletler Yaklaşık 2 Milyonu Aştı: Hangi Ülkeler Öne Çıktı?
2026 Dünya Kupası için biletler hızla tümmüyor: Satılan biletler yaklaşık 2 milyonu aştı; hangi ülkeler öne çıktı, başarı sırası ve ipuçları.
ABD, Kanada ve Meksika tarafından düzenlenecek olan 2026 Dünya Kupası için bilet satışlarında önemli bir kilometre taşı görüldü. Yapılan açıklamaya göre ilk iki satış turunda yaklaşık 2 milyon bilet talep aldı ve bu biletler 212 ülkeden futbolseverin ilgisini çekti.
Ev sahibi ülkelerin taraftarlarının satışlarda liderliği sürdürdüğü belirtilirken, ardından İngiltere, Almanya, Brezilya, Kolombiya, İspanya, Arjantin ve Fransa gibi ülkeler de en çok bilet alanlar arasına girdi. Kupa için üçüncü etap bilet satışlarının ise 11 Aralık’ta başlaması planlanıyor.
TURNUVA NE ZAMAN? 2026 Dünya Kupası, tarihte ilk kez 48 takımın katılımıyla düzenlenecek ve 11 Haziran-19 Temmuz 2026 tarihleri arasında oynanacak. Şimdiye kadar 42 ülke katılım garantisini elde etti.