DOLAR 32,2316
EURO 34,8022
ALTIN 2.418,35
BIST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Fatih Terim ile şans buldular ! Değişiklik yolda…

01.01.2018
A+
A-

Galatasaray’da Fatih Terim’in yeniden Florya’ya gelişi, birçok oyuncuda olumlu değişimlere yol açtı. Gazete Habertürk’ten Erhan Kaan Adıgüzel’in haberine göre sezon başından bu yana eski hocaları Igor Tudor’un kendilerine fazla süre vermemesinden şikayet eden yerliler, İmparator’la birlikte adeta yeniden hayat buldu. Terim’in imza atmasının ardından daha çok süre almak umuduyla işlerine dört elle sarılan Selçuk İnan, Eren Derdiyok, Yasin Öztekin ve Sinan Gümüş gibi isimlerin, tatilde olmalarına rağmen spor salonlarından çıkmadıkları, ekstra çalışmalar yaptıkları öğrenildi. 7 Ocak’ta başlayacak Antalya kampında aslarla kıyasıya forma rekabetine girişecek olan bu futbolcular, Terim’in gözüne girip 11’de yer bulmaya çalışacaklar. ORTAYA KİM GEÇECEK?

Asgari bir ay sahalardan uzak kalacak olan Fernando’nun yokluğunda Terim’in bu bölge için alternatifleri Selçuk İnan, Donk ve affedilen Nigel de Jong… Çift forvete geçebileceği konuşulan tecrübeli hoca, bu durumda Eren Derdiyok’a da daha fazla şans tanıyacak. Yasin’in son Göztepe, Sinan Gümüş’ün de kupadaki Buca maçındaki performansından memnun kalan Terim, bu iki oyuncuyu da rotasyonda kullanmayı planlıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.