DOLAR 32,5680
EURO 34,9508
ALTIN 2.429,58
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Fatih Altaylı’dan gündem yaratan Serenay Sarıkaya yorumu

24.10.2019
A+
A-

Oyunculuğunun yanı sıra güzelliği ve zarif hareketleriyle de adından söz ettiren Serenay Sarıkaya’nın bir çok isimle adının anılmasına ateş püsküren Fatih Altaylı “Ortada tek bir delil, tek bir kare fotoğraf olsa amenna. Ama ne fol var ne yumurta var son birkaç ay içinde Serenay Sarıkaya’nın bir sürü ayrı kişinin sevgilisi olduğu ve hatta bebek beklediği dedikodusu yayıldı. Ayıptır yahu!” diyerek tepki gösterdi. 

Yazılan haberlere tepki gösteren Altaylı “Böyle bir şeyin sizin ailenizden birini, ortada hiçbir şey yokken yapılmasını nasıl karşılardınız söyleyin. Hoşunuza gider miydi!
Gitmezdi değil mi..O halde…Edep yahu!” ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.