DOLAR 32,3505
EURO 35,1028
ALTIN 2.309,84
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Fatih Altaylı yazdı: “CIA’nın yeni FETÖ’sü Afganlar mı!”

11.08.2021
A+
A-

Dünyanın en mağdur partisi olarak siyasi tarihe geçecek olan bir parti var.

Adı Ak.

Sürekli mağdur.

Ancak ilginçtir.

Bu sürekli mağduriyetin sebebi, sürekli olarak yaptığı hatalar ve sürekli olarak takındığı “Ben bilirim. Siz ne bileceksiniz. Siz kim oluyorsunuz da bize akıl veriyorsunuz” tavrı.

Ak Parti’nin en büyük mağduriyetlerinden birisi ise 15 Temmuz Darbe girişimi ve FETÖ’nün kendisini iktidardan alaşağı etmek için yaptığı girişimler.

17-25 Aralık ve 15 Temmuz.

Mağduriyet zirveleri.

Oysa Ak Parti FETÖ konusunda başta ben olmak üzere, pek çok kişi tarafından yıllarca uyarıldı.

Ben The Cemaat konusunda Ak parti öncesi başlayan ve Ak Parti döneminde de süren uyarılarım sonucunda “Din düşmanı” olarak tanımlandım, sürekli hedef oldum.

Ergenekon davaları döneminde tek bir leke bulamadıkları için içeri atamadılar belki ama 17-25 Aralık döneminde itibarsızlaştırmak için ellerinden geleni yaptılar.

The Cemaat ile ilgili uyarıları dinlemeyen Ak Parti ise sonunda Cemaat ile olan ilişkisinden mağduriyet çıkardı ve darbe girişiminden bu yana Cemaat’ı CIA ile ilişkili olmakla, Türkiye’de ABD adına iş kotarmakla, Dünya’da Türk okulları adı altında CIA faaliyeti yürütmekle suçluyor.

Muhtemelen de haklıdır.

Fakat aynı AK Parti iktidarı bu kez de Afganistan’dan gelen yüzbinlerce “Erkek savaşçıya” kucak açıyor.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.