DOLAR 32,8036
EURO 34,7732
ALTIN 2.506,80
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Fantastik Canavarlar 2 fragmanı yayınlandı!

13.03.2018
A+
A-

J.K. Rowling tarafından yazılan Harry Potter film serisi 2011 yılında sona erdikten sonra, yazarın ansiklopedik kitabına dayanan Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? ile serinin öncesini anlatan yepyeni bir hikaye başladı. Fantastik Canavarlar Grindelwald’ın Suçları da fantastik bu hikayeyi devam ettiriyor.

Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu müdürü Albus Dumbledore’un gençliğini Jude Law’ın canlandıracağı Fantastik Canavarlar devam filminde Eddie Redmayne ise yine Newt Scamander rolüyle karşımıza çıkacak. Gellert Grindelwald karakteri ise usta oyuncu Johnny Depp tarafından canlandırılıyor. Yönetmen koltuğunda David Yates’in oturduğu filmde ayrıca; Ezra Miller, Claudia Kim, Zoe Kravitz, Callum Turner, Katherine Waterston, Dan Fogler ve Alison Sudol gibi isimler yer alıyor.

Karanlık büyücü Grindelwald yakalanmıştır ancak ve bir şekilde kaçmayı başardıktan sonra çevresine müritler toplar. Bu müritler büyücünün kötü planlarından habersizdir. Kendisi büyü dünyasından uzaktaki canlıların tamamına hükmetmek üzere safkan büyücüler yetiştirmektedir. Dumblodore ise bu komployu çözmesi için eski öğrencisi Scamander’dan yardım ister.

Film, 16 Kasım tarihinde vizyonda olacak. İyi seyirler.

:: Fantastik Canavarlar devam filminin fragmanını beğendiniz mi?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.