DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Sony Xperia XZ2 Compact tanıtıldı! Tüm özellikleri!

26.02.2018
A+
A-

Sony yeni amiral gemisini İspanya’daki Mobil Dünya Kongresi’nde tanıttı. İki yeni amiral gemisini tanıtan firma, iki telefonunu da Snapdragon 845 ile güçlendirdi. 18:9 ekran oranına geçen firma, Full HD+ ekran çözünürlüğünde HDR ekran kullanıyor. Çerçeveler de bir nebze olsun inceltilerek, güncel trend yakalanmaya çalışılmış.

Sony Xperia XZ2 ön inceleme!

Sony Xperia XZ2 ön inceleme videosu ile karşınızdayız. Sony yeni amiral gemisi XZ2’yi önemli özellikler ile güncelledi. MWC 2018’de tanıtılan telefon, Sony’nin kurtuluş modeli olarak görülüyor.

Sony, kullandığı kalın çerçeveler nedeniyle büyük eleştiriler almıştı. MWC 2018’de tanıtılan modellerle birlikteyse çerçeveler biraz olsun inceltildi. Hem XZ2 hem de XZ2 Compact’ta ekran kasa oranında ciddi bir iyileştirme söz konusu.

Xperia XZ2 Compact kamera özellikleri

Galaxy S9 özellikleri ve fiyatı

Samsung Galaxy S9, Barselona’da düzenlenen Unpacked 2018 etkinliğinde tanıtıldı. İşte Galaxy S9 özellikleri, Galaxy S9 tasarımı ve Galaxy S9 fiyatı gibi akıllara takılan sorunların cevabı!

Arka tasarımda eğimli bir yapı sunan firma, orta kısma oldukça büyük olan 19 MP ana kamerayı yerleştirmiş. Kameranın sol tarafında tek led flaş varken, onun yanında algılayıcılar bulunuyor. Sony Xperia ailesinde parmak izi okuyucu, genellikle, telefonun sağ tarafında yer alıyordu. Ancak, yeni amiral gemisinde Sony, klasikleşen tasarımından vazgeçti ve parmak izi okuyucuyu telefonun arka kısmına, kameranın altına, yerleştirdi.

Sony Xperia XZ2 tanıtıldı! İşte tüm özellikler!

Büyük bir merakla beklenilen Sony’nin yeni amiral gemi modeli Xperia XZ2 resmen tanıtıldı! Sony Xperia XZ2 özellikleri belli olurken, Xperia XZ2 tasarımı ile dikkat çekebildi mi? İşte cevabı.

Sony, geçtiğimiz sene amiral gemisi olan XZ1’e 960 FPS video kaydı özelliğini eklemişti. XZ2 modellerindeyse 4K HDR video kaydı imkanı eklendi. Hem XZ2 hem de XZ2 Compact 19 MP ana kamerasıyla 960 FPS Full HD ve 4K HDR video kaydı yapabiliyor.

Bütün rakipleri ikili kamera düzenine geçiş yaparken Sony, tek kamera kullanmaya devam ediyor. f/2.0 diyafram açıklığına sahip olan telefonlar, 5 yönlü titreşim engelleyiciye sahip. Özçekim kamerası olarak ise 5 MP çözünürlüğünde f/2.2 diyafram açıklığına sahip bir kamera kullanılıyor. Full HD video kaydı yapabilen kamera, ‘dijital flaş’ özelliğiyle geliyor.

Samsung Galaxy S9 Plus ön inceleme!

Samsung Galaxy S9 Plus ön inceleme videomuz yayında! Samsung, bugün düzenlediği Unpacked 2018 etkinliği kapsamında yeni Galaxy S9 Plus modelinin duyurusunu gerçekleştirdi.

Xperia XZ2 Compact bataryası

Sony, yıllardır 1 günün üzerinde pil ömrü sunmayı iddia ediyordu. Firmanın karakteristik özellikleri arasında sayılan yüksek batarya kapasitesi, belli oranlarda yeni telefonlarda devam etmiyor.  XZ2’de 3180 mAh batarya kullanılırken, XZ2 Compact modelinde 2780 mAh batarya kullanılıyor.

Qi kablosuz şarj teknolojisi ise XZ2 modelinde sunulmasına rağmen, XZ2 Compact’ta sunulmuyor.

Xperia XZ2 Compact teknik özellikler

Ekran: 5 inç Full HD+ HDR 18:9

Yonga Seti: Qualcomm Snapdragon 845, Adreno 630 GPU

RAM: 4 GB

Dahili Depolama: 64 GB

Ana Kamera: 19 MP, 960 fps, 4K HDR video

Selfie Kamerası: 5 MP, f/2.2

İşletim Sistemi: Android 8.0 Oreo

Batarya: 2870 mAh

USB Arabirimi: USB Type-C

Ağırlık: 168 gram

Xperia XZ2 Compact fiyatı: Henüz açıklanmadı

:: XZ2 Compact’ı nasıl buldunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.