DOLAR 32,5093
EURO 34,8669
ALTIN 2.484,84
BIST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 18°C

Fahriye Evcen: “Karan’ın bakıcısı Türkçe konuşmalı”

20.10.2021
A+
A-

Takvim Gazetesi’nden Doğan Savaş’ın haberine göre Kuruluş Osman’ın yıldızı Burak Özçivit, Altınyıldız reklamlarında oynadı. İşbirliği için Ulus 29’da bir davet verildi. Davete Burak Özçivit’ten önce gelen Fahriye Evcen, yakışıklı eşine övgüler yağdırdı.

Evcen, “Ben onun en çok smokin giymesini beğeniyorum. Günlük kıyafetleri de çok seviyorum ama smokin başka oluyor” diyerek eşine smokini çok yakıştırdığını söyledi.

“Alparslan” dizisiyle setlere iki yıl sonra dönen Fahriye Evcen, “Uzun bir süre at ve kılıca çalıştık. Aksiyon sahneleri biraz daha fazla efor gerektiriyor ama çok keyifli. Barış’la da gayet güzel ve keyifli çalışıyoruz” diyerek duygularını dile getirdi.

Öte yandan Evcen, set ve ev arasında gidip geldiğini oğlu Karan’a bakmakta ise zorlanmadığını söyledi.

2 yılda 15 dadı değiştirdiği iddia edilen Fahriye Evcen, şöyle devam etti: “Bunlar asılsız iddialar. Ben dadının sadece çocuğa sevgi ile yaklaşmasına bakıyorum. Yabancı dil bilmesi de önemli değil. Önemli olan Türkçe’yi iyi bir şekilde bilmesi… Diğer dilleri okulda öğrenecek zaten…”

“BENİM DURUŞUM BELLİ”

Bu arada Özçivit’te, yöneltilen soru üzerine “hakaret” suçlamalarına tepki gösterdi: “Benim duruşum, çizgim belli. Beni ilgilendiren bir durum yok…”

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.