DOLAR 32,3440
EURO 34,9078
ALTIN 2.375,60
BIST 10.220,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Facebook yeni özellikleri ve teknolojisi!

15.02.2018
A+
A-

Şu sıralar herkesin gündeminde olan akıllı hoparlör, müzik seven insanlar için büyük bir heyecan oluşturuyor. Apple ve Amazon’un bu teknolojiye yatırım yapması, bizleri sevindirecek bir diğer güzel haber diyebiliriz. Çıkacak olan Facebook’un hoparlörü, diğer markaların ki gibi yeni bir teknoloji ile gelecek diyebiliriz. Sızıntılara göre çıkması beklenen akıllı hoparlör, 15 inçlik ve dokunmatik ekrana sahip olabilir. Bir diğer özelliği de sesli komut olacak gibi görünüyor.

Diğer sızıntılara göre, Facebook’un çıkaracağı iki farklı akıllı hoparlör modeli olacak gibi duruyor. Facebook’un CEO’sunun bu tarz akıllı ev teknolojilerine ilgisi olduğu biliniyor. Hatta Iron Man’in akıllı asistanı Jarvis ile bir ara gündeme gelmişti.

HomePod tamir ücreti ne kadar?

Geçtiğimiz yıl Haziran ayında resmi tanıtımı gerçekleştirilen Apple’ın akıllı bluetooth hoparlör modeli HomePod ilk sahiplerine ulaşmaya başladı. Peki garanti dışında kalan HomePod tamir ücreti ne kadar?

Facebook güncelleme yapmayı ve yeni özellikleri getirmeyi seven bir sosyal medya. Ve bu yüzden çağın gereksinimlerini karşılamak için bir yeni adım daha attı. Bu tarz güncellemelerin Facebook’un artık yavaşlayan büyümesini hızlandırmak için geldiğini söyleyebiliriz. Yeni gelen özellik, Listeler olarak adlandırılıyor.
facebook yeni özellikleri
Burada istediğiniz listeyi oluşturabilir ve arka planı istediğiniz renkte kullanabilirsiniz. Liste özelliğine “Ne Düşünüyorsunuz” kısmına giderek ulaşabilirsiniz. Burada “”n İyi 10 Akıllı Telefon” ya da “En İyi 5 Tablet” gibi listeler oluşturabilirsiniz.

::Bu tarz güncellemer ve teknolojiler ne gibi yarar sağlar?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.