DOLAR 32,3516
EURO 34,8442
ALTIN 2.391,53
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Facebook Lite uygulamasından büyük başarı!

09.12.2018
A+
A-

Giriş seviye modeller için daha kaliteli ve akıcı bir sosyal medya deneyiminin sunulması adına kullanıma sunulan Facebook Lite uygulaması Google Play Store üzerinden oldukça büyük bir başarıya imza attı.

Geçtiğimiz saatlerde yetkililer tarafından yapılan açıklama ile birlikte 1 milyar indirmeye ulaştığı müjdelenen Facebook Lite, tabiri caizse mevcut kullanıcı sayısını ikiye katlamış durumda.

Her geçen gün kullanıcı kitlesini daha da genişleten popüler sosyal medya platformu, internette kota sorunu yaşayanlara da katkı sağlaması amacıyla geliştirdiği uygulama ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Lite uygulaması ile beraber sınırlı miktarda veri aktarımı ile kota sorununu ortadan kaldıran uygulama artık 1 milyardan fazla Android kullanıcısı tarafından kullanılıyor.

İlk olarak 2015 yılından kullanıma sunulan ve yaklaşık olarak 5 MB’lık boyutuyla oldukça iddialı bir sadeleştirmeye giden Facebook Lite sürümü ile birlikte yetkililer batarya kullanımı, mobil veri iletişimi ve cihaz depolama alanı gerekliliği azaltıklarını da belirtelim.

Peki, siz söz konusu bu uygulama hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorum kısmından aktarabilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyoruz…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.