DOLAR 32,5529
EURO 34,6877
ALTIN 2.416,97
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 19°C

EYT’de son durum ne? EYT ne zaman çıkacak? (EYT ile ilgili son haberler)

27.09.2022
A+
A-

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) konusundaki çalışmalarla ilgili son haberler vatandaşların gündeminde yer almaya devam ediyor. ‘EYT ne zaman çıkacak? EYT’de son durum ne?’ şeklinde araştırmalar internet üzerinden sürüyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT ile ilgili yeni açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar.

EYT’de son durum, emeklilik prim gün sayısını doldurmuş fakat yaşa takılan birçok kişi tarafından merak ediliyor. EYT yasasının ne zaman çıkacağına yönelik araştırma yapan vatandaşlar, gündemden gelen son dakika haberlerini takip ediyor. Peki, EYT’de son durum ne? EYT ne zaman çıkacak?

EYT’DE SON DURUM NE?

Bakan Bilgin, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) konusundaki çalışma hakkında bilgi verdi.

Bilgin şunları söyledi:

“Çalışmamız son aşamasında. Tamamladık diyebilirim. Aralık ayında bir basın toplantısıyla etraflıca kamuoyuyla paylaşacağız. Çalışmamız teknik olarak bitti, Cumhurbaşkanımıza sunacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızla paylaştıktan sonra onu Meclis’e intikal ettiririz.”

Buna göre; EYT çalışmasının aralık ayında tamamlanması bekleniyor.

EYT'de son durum ne? EYT ne zaman çıkacak? (EYT ile ilgili son haberler) - 1

EYT ÇALIŞMALARI ARALIK AYINDA TAMAMLANACAK

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, bakanlığın gündeminde olan sözleşmeli personel, geçici işçiler, taşeron işçiler ve EYT konularındaki çalışmaların aralık ayına kadar tamamlanarak kamuoyuna açıklanacağını ve Meclis takvimine alınacağını belirtti.

NTV Google News'e abone ol
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te NTV‘ye abone olun.

Abone Ol

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.