DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

EYG GYO’nun halka arzı tamamlandı

27.12.2022
A+
A-

EYG GYO, 22-23 Aralık’ta Borsa İstanbul’da gerçekleşen halka arzını tamamlarken, yatırımcılarına teşekkür mesajı yayımladı.

EYG GYO, 22-23 Aralık 2022 tarihlerinde Borsa İstanbul’da gerçekleşen halka arzını, halka arz büyüklüğünün 4,49 katı talep ve tüm zamanların en yüksek yatırımcı sayısı olan 883.639 adet ile tamamlarken, yatırımcılarına, halka arzına göstermiş oldukları güven ve yoğun ilgi için teşekkür etti.

Şirketten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Şirketimiz adına gurur ve mutluluk veren bu başarı, sermayemize büyük bir güç kattı. Ama bundan daha da önemlisi gelecekte hayata geçireceğimiz projelerimizde çok önemli bir motivasyon kaynağı oldu, sorumluluğumuzu kat kat artırdı.

EYG GYO’ya yaptığınız bu yatırımla çok daha başarılı projeleri hayata geçireceğimize ve yaptığınız bu yatırımın karşılığını en kazançlı şekilde alabilmeniz için daha çok çalışacağımıza söz veriyoruz. 

Göstermiş olduğunuz yoğun ilgi ve güvene tekrar teşekkür ederiz. “Geleceğimizin parlak, kazancımızın ortak” olduğunu vurgulamak isteriz”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.